Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megérkeztek a „galambocskák”

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2015. szeptember 30. 13:00
Megérkeztek a „galambocskák”
25 kiscsoportos kezdte meg az évet a gyulai Boldog Apor Vilmos Katolikus Óvodában
A 2015/2016-os tanévet 25 kiscsoportossal kezdte meg óvodánk Galamb csoportja. Intézményünk két óvópedagógussal és két dajka nénivel várta őket nagy-nagy szeretettel. Elmondhatjuk, hogy zökkenőmentesen zajlott az óvodába szoktatás, amelyben fontos szerepet töltött be a szülők pozitív hozzáállása és bizalma óvónőinkhez, keresztény nevelési értékeinkhez.
____Eredeti-apor_ovisok.jpg

játék a Boldog Apor Vilmos Katolikus Óvodában

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

A népes Galamb kiscsoport nagy izgalommal, vidáman, mosolygósan kezdte meg az óvodai életet. Az augusztus végi családlátogatások, a jól megtervezett beszoktatás, és a dajka nénik nyugalmat, békességet teremtettek már a kezdetektől fogva.

A Galamb csoportosoknak két terem áll rendelkezésükre, melyekben kényelmesen játszhatnak, alhatnak és étkezhetnek. A játéklehetőségeket gazdagítja az egyik csoportszobában lévő galéria is. A gyönyörű ősfás, udvari játékokkal jól felszerelt környezetben minden adott a szabad mozgásos játék kibontakozásához és a fejlesztéshez.

A gyermekek szívesen játszanak az udvaron, a homokozóban, örömmel veszik birtokba „kalózhajónkat”. A csoportszobában kedvenc tevékenységük az építkezés, a főzőcske, a babavendégség. Szívesen hallgatják az énekeket és a rövid meséket. Örömmel kóstolgatják a mintamenza által kínált új ételeket, és elfogadták az ebéd utáni csendes pihenő rendjét is. Szívesen jönnek reggel, és egész nap jól érzik magukat az óvodában. Reméljük, hogy ez a bizalom töretlen marad óvodás éveik során, s magukkal viszik majd az iskolába is! 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)