Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gólokban gazdag mérkőzésen maradtak alul a Gyulai Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. Sz. • SPORT • 2015. szeptember 10. 12:00
Gólokban gazdag mérkőzésen maradtak alul a Gyulai Amazonok
Skorpió SE–Gyulai Amazonok 12–6 (5–3)
____Eredeti-gyulai_amazonok_gyulaiamazonok.hu.jpg

A GYULAI AMAZONOK

Forrás: gyulaiamazonok.hu

Skorpió SEGyulai Amazonok 12–6 (5–3). Salgótarján, Városi Sportcsarnok.

Gyulai Amazonok: DeákMolnár Á., Fülöp, Papp L., Erdélyi. Cs.: Csontos, Perjési, Szilágyi Edző: Molnár Zoltán. Góllövők: Fülöp (3), Perjési (2), Erdélyi.

Rögtön a kezdés után egymásnak estek a felek, és már az elején lehetett látni, hogy nagyon jól fognak szórakozni a nézők. Mindkét csapat felvállalta a támadójátékot, és az 5. percben vezetett a házigazda. Ezt követően Terdik Tamara hálóőr percei következtek, sokáig megbabonázta az Amazonok játékosait, azonban Erdélyi Angéla nagy erejű bombájával szemben már ő is tehetetlen volt, (1-1). Az egyenlítő találatnak nem sokáig örülhettek a mieink, mert a fantasztikus napot kifogó Bede Anett kétszer is betalált, sőt a 12. percben már 4-1-es állást mutatott az eredményjelző, Szklenár Kittinek köszönhetően. A gyulaiak azonban nem adták fel, Fülöp Diána és Perjési Rita tett arról, hogy visszahozza játékostársait a meccsbe. Ám lélektanilag nagyon rosszkor jött, hogy Bokor Berill kihasználta 14 másodperccel az első félidő lefújás előtt a kínálkozó lehetőséget, így 5-3- s Skorpió-vezetéssel térhettek pihenőre a csapatok.

A második játékrészben villámrajtot vett a Skorpió, és a csereként beálló kapus, Csontos Zsanett sem tudott mit tenni, így már néggyel ment a házigazda, (7-3). Ferenc Flóra és Bede Anett gondoskodott róla, hogy tovább nőjön a különbség, de hatgólos hátrányból is volt visszaút az Amazonoknak. Fülöp Diána kétszer, Perjési Rita egyszer járt túl az extázisban védő Terdik Tamara eszén (9-6), és talán még szorosabb lehetett volna az állás, ha Fülöp Diána nem sérül meg. Az ő kiválása komoly gondot okozott a mienk számára, és a hazaiak még három góllal bebiztosították a győzelmüket. Jogosan járt a vastaps mindkét alakulatnak a lefújás után, hiszen magas színvonalú, gólokban gazdag mérkőzést láthattak a nézők.

Molnár Zoltánné: Előző évben nagypályáztunk, idő kell, még mire visszarázódunk a futsalba. Ráadásul volt néhány hiányzónk, akiket nem tudtunk ma pótolni. Többen is mélyen tudásuk alatt játszottak nálunk, de remélhetőleg már a következő meccsen javulni fogunk – nyilatkozta a szakvezető. A következő mérkőzésüket hazai pályán játsszák lányaink, vasárnap 17 órai kezdettel szurkolhatunk nekik a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)