Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Teniszfesztivált rendeznek Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. Sz. • SPORT • 2015. június 18. 18:00
Teniszfesztivált rendeznek Gyulán
Június 19–20-án ismét megrendezik a HEAD 24 Teniszfesztivált
____Eredeti-tenisz_rosehallresort.com.jpg

képünk illusztráció

Forrás: rosehallresort.com

2015. június 19–20-án ismét megrendezik a HEAD 24 Teniszfesztivált, ebben az évben öt helyszínen bonyolítják le a rendezvényt, Budapest, Eger, Gyula, Szekszárd, Balatonalmádi teniszpályáin. Minden helyszínen június 20-án lesz a HEAD 24 Teniszfesztivál amatőr versenye (egyéni és minimum 4 páros jelentkezése esetén páros verseny) a SEIKO támogatásával. A részletes versenykiírás megtalálható a www.head24tennis.hu weboldalon. A versenyt mind a hölgyek (+35, -35), mind a férfiak számára két korosztályban rendezik, (+45, és -45). Nevezési díj: 5 000 Ft/fő.

A nevezési díj tartalmazza a versenyen való indulás jogát, az ajándéksorsoláson való részvételt, ajándék technikai pólót, támogatók ajándékait, a szervező Basic-Line Kft. 40 %-os kedvezményes vásárlási lehetőségét a tesztütőkre – a készlet erejéig. A verseny helyezettjeit kupával és éremmel díjazzák. Az idén is értékes díjakat sorsolnak ki a résztvevők között.

Fődíj: kétszemélyes utazás az ATP World Tour Világbajnokság döntőjére Londonba (jegy+repülőjegy), a HEAD Magyarország felajánlásával. További díjak: három nap, két éjszaka teljes ellátással két fő részére a Kavics Spa**** Velence, három nap, két éjszaka, félpanziós ellátással két fő részére a Hotel Villa Natura*** Garabonc szállodákban.

Panda Security, Baileys, Kunság-Szesz ajándékai. Továbbá a HEAD Magyarország felajánlásával értékes HEAD sportszerek is kisorsolásra kerülnek.
Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)