Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Teljes vágányzárral kell számolni az utasoknak Békéscsaba – Gyula között

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • HÍREK • 2015. június 11. 11:00
Teljes vágányzárral kell számolni az utasoknak Békéscsaba – Gyula között
Június 26-tól augusztus 17-ig Békéscsaba és Gyula állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek
____Eredeti-vasut.JPG

hamarosan pihennek a gyulai állomás vágányai

Fotó: Gyulai Hírlap – Oláh Szabolcs

Pályakarbantartási munkák miatt teljes illetve részleges vágányzárral kell számolni az utasoknak 2015. június 26-tól 2015. augusztus 17-ig Békéscsaba–Kötegyán–Vésztő–Püspökladány vasútvonalon – tájékoztatta közleményben a Gyulai Hírlapot a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt.

A Gyulai Hírlapnak Gémes István menetrend-tervezési szakértő elmondta, a vágányzárra azért van szükség, mert a meghatározott időintervallumban Békéscsaba állomás vágány- és felsővezeték-hálózatának átépítése zajlik. Utolsó fázisához érkezett a megyeszékhely vasútállomásának felújítása, végleges állapotába építik Békéscsaba állomás Gyula felé eső oldalának kijárati és bejárati vágányait. A szakértő hozzátette, Gyula és Békéscsaba állomások közötti teljes lezárás azért szükséges, mert a békéscsabaitól a gyulai állomás az első, amely alkalmas a vonatok megfordítására.

A munkálatok alatt Békéscsaba – Bicere állomások között végzett munkálatok miatt a Békéscsaba – Kötegyán – Vésztő – Püspökladány vasútvonalon az alábbi módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok. Békéscsaba – Gyula állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek, a sötétített alappal jelölt menetrend szerint.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)