Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Singer Attila vezetésével megalakult a MIÉP gyulai szervezete

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2015. június 04. 17:00
Singer Attila vezetésével megalakult a MIÉP gyulai szervezete
Singer Attila: azoknak szeretnénk alternatívát kínálni, akik se a Fidesszel, se a Jobbikkal nincsenek megelégedve, és tenni szeretnének Gyuláért
Megalakult a MIÉP gyulai szervezete. A tagság Singer Attilát bízta meg a párt helyi csoportjának vezetésével. A frissen megválasztott elnök a június 4-ei alakuló ülést követő sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: azoknak szeretnének alternatívát kínálni, akik se a Fidesszel, se a Jobbikkal nincsenek megelégedve, és tenni szeretnének Gyuláért és hazájukért.
____Eredeti-DSCN2064.JPG

a miép gyulai szervezete singer attilát (képünkön középen) választotta elnökévé 

Fotó: Gyulai Hírlap – M-P. J.

Singer Attila kiemelte: örülnek annak, hogy erős jobboldali vezetése van Gyulának, de ha úgy látják, hogy hibás döntést készül hozni a fideszes városvezetés, fel fogják emelni ellene a szavukat. Az elnök azt is mondta: a baloldal az elmúlt 25 évben, illetve az azt megelőző 40 évben Gyulán is leszerepelt.

Mint fogalmazott, a baloldal egyetlen gyulai önkormányzati képviselője, Bod Tamás „a saját szövetségeseit is képes volt hátba szúrni 30 ezüstért”. Az elnök hozzátette: a baloldali politikus „dilettáns, és eddig csak ártott Gyula városnak”, ezért teljes mértékben elhatárolódnak tőle.

Singer Attila a gyulai Jobbikot jelentéktelennek nevezte. Mint kifejtette, a párt hiteltelen, buta, és nincs súlya a gyulai közéletben. Az elnök saját pártját nemzeti lelkületű és elveket valló, népi, keresztény közösségként definiálta.

– Gyulán a 2019-es helyhatósági választásokon kívánjuk megmérettetni magunkat – hangsúlyozta Singer Attila, hozzátéve, hogy jelenleg a helyi szervezet kiépítésén és megerősítésén dolgoznak. Az elnök elmondta: céljuk, hogy a MIÉP visszakerüljön az országgyűlésbe. A párt a 2018-as országgyűlési választásokra országos listát szeretne állítani, és minden választókerületben egyéni képviselőjelöltet indítana.

Singer Attila kérdésünkre elmondta: térségi és országos szinten is a gazdaságfejlesztést és a munkahelyteremtést tartják az egyik legfontosabb feladatnak. Az elnök szerint olyan erős magyar vállaltokra volna szükség, amelyek tisztességes fizetést biztosítanának, és itthon tartanák a fiatalokat. Az elnök hozzáfűzte: a megyében a gyorsforgalmi út hiánya az egyik legnagyobb probléma.

Nagy Tibor, a MIÉP elnökhelyettese, Tiszaeszlár polgármestere kiemelte: sokan érdeklődnek a párt iránt. Az elnökhelyettes a drasztikus népességfogyást nevezte az egyik legfőbb társadalmi problémának. Mint kifejtette, olyan szociális rendszert kell létrehozni, amely gyermekvállalásra ösztönzi a fiatalokat. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)