Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai diákolimpikonok először a dobogó tetején

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. Sz. • SPORT • 2015. június 05. 16:00
Gyulai diákolimpikonok először a dobogó tetején
Országos szintű sikert értek el a Gyulai Implom József Általános Iskola és az 5. Számú Általános Iskola és Sportiskola Tagintézményének ifjú sportolói
____Eredeti-III.kcs_Bajnok_csapat_2015.jpg

a dobogó legfelső fokán a gyulaiak

Fotó: Gyulai Hírlap

A 2014/2015-ös tanévben több országos szintű sikert értek el a Gyulai Implom József Általános Iskola és az 5. Számú Általános Iskola és Sportiskola Tagintézményének ifjú sportolói. Március végén a lila mezes Schriffert Dominik, ifjú tekésünk 4. helyen végzett az országos döntőn.

Április 14-én, Gödöllőn a mezei futóversenyen, a IV. korcsoportos lányok lettek bajnokok. Csapattagok: a sportiskolás Szabó Leila, Szappanos Réka, valamint az implomos Baka Szilvia, Daka Anett, Szegedi Szintia. Testnevelőik: Majorné Horváth Izabella, Oláh Ferenc, Szegedi Zsolt, Vinczéné Forgách Ágnes.

Pénteken rendezték meg Székesfehérváron az atlétika többpróba csapatverseny országos döntőjét, amelyen a két iskola ismét vegyes csapattal képviselte városunkat a III. korcsoportban. Az aranyérmes fiúk kitartó, szorgos edzéssel, sportszerű magatartással és fegyelmezett versenyzéssel küzdötték fel magukat a dobogó legmagasabb fokára, méltán lettek bajnokok. A sportiskola 35 éves történetében először ért el fiú csapat országos döntőn első helyezést III. korcsoportban atlétika négypróbán.

Csapattagok: a sportiskolából András Mózes, Cseresznyés Ferenc, Kovács Máté, Tapasztó Gergő és az Implom iskolás Oláh Ambrus, Oláh Zalán. Kovács Máté egyéni összetett versenyben, szoros küzdelemben a VI. helyen végzett. Felkészítő tanáraik: Kertész Gyöngyi, Oláh Ferenc, Pluhár János, Vinczéné Forgách Ágnes.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)