Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Jótékonysági estet rendez egyik végzős diákjának a gyulai Erkel Ferenc Gimnázium

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Farkas Mária • HÍREK • 2015. május 21. 17:00
Jótékonysági estet rendez egyik végzős diákjának a gyulai Erkel Ferenc Gimnázium
Az iskola tantestülete és diáksága Harmati Imre Balázs műkezének költségeire gyűjt
____Eredeti-erkel_gimi.JPG

az Erkel Ferenc Gimnázium gyulán

Fotó: Gyulai Hírlap – Oláh Szabolcs

Jótékonysági estet rendez egyik végzős diákjának az Erkel Ferenc Gimnázium tantestülete és diáksága. A diákot Harmati Imre Balázsnak hívják, a gimnázium 12.C osztályos tanulója. Fejlődési rendellenességgel, végtaghiánnyal született. Jobb alkarja nem fejlődött ki. Régi vágya válhatott néhány hete valóra, amikor kész lett az a Bebionic bionikus műkéz, amit az USA-ban gyártottak kifejezetten neki. Ennek a műkéznek a költségeire szeretne Imre 1,1 millió Ft-ot összegyűjteni május 31-ig.

Imre szerény, szimpatikus, példamutató magatartású fiatalember. Az apukájával él, van egy 17 éves öccse. Másfél éve saját elhatározásból jelentkezett a Gyulai Kick-box Klubba. Heti kétszer jár edzésre és nem kis eredménnyel büszkélkedhet. Egészséges fiatalokkal együtt versenyezve győzött le mindenkit a Light Kontakt szabályrendszer szerint lebonyolított versenyen Okányban a 3. kategóriában. Beilleszkedett iskolájába, az osztályközösségnek hasznos tagja, társai szeretik, becsülik. Biológia tagozaton tanul és ezen kívül az angol nyelv áll még hozzá közel. Agrármérnöknek készül és bízunk benne, hogy sikerül a felvételije.

Békés megyében működik az „Összefogás a sérült gyermekekért Egyesület” ami az elmúlt időben összefogott az Imre édesapja által létrehozott „Fogyatékosok Integrációjáért Békés Megyében Alapítvánnyal. Céljuk támogatást nyújtani Imrének valamint a hozzá hasonlóan hátrányos helyzetű fiataloknak.

A jótékonysági est május 22-én, pénteken 18 órakor kezdődik az Erkel Ferenc Művelődési Központban. Szeretettel várunk minden segíteni akaró érdeklődőt!

Számlaszám:10402623-00000721-00000004.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)