Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Jól szerepeltek vendégségben a gyulai vízilabdázók

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. Sz. • SPORT • 2015. április 24. 20:00
Jól szerepeltek vendégségben a gyulai vízilabdázók
Sátoraljaújhelyre utaztak a Csabai Csirkefogók – Gyulai Várfürdő Kft. vízilabdázói
____Eredeti-Satoraljaujhely.jpg

a Csabai Csirkefogók–Gyulai Várfürdő Kft. vízilabdázói Sátoraljaújhelyen

Fotó: Gyulai Hírlap

Az elmúlt hétvégén a Csabai Csirkefogók–Gyulai Várfürdő Kft. vízilabdázói Sátoraljaújhelyre utaztak a bajnokság „Kék csoportjának” mérkőzéseire. A korai kelés és a hosszú út után elsőként a Szentes csapatát kapták meg ellenfélül.

A mérkőzést a gyulaiak részéről kihasználatlan helyzetek és picit pontatlan játék jellemezte, amelyet a Szentes a saját javára fordított, és 12-5-re megnyerte a találkozót.

Béládi Csaba vezetőedző ezután arra törekedett, hogy a játékosok fejében, lelkében rendet rakjon, és jobb játékra buzdítsa a csapatot.A taktikai és pszichikai tanácsok meghozták az eredményt, a fiúk egy lényegesen összeszedettebb játékkal 20-7-re verték a Marosvásárhely csapatát.A fiúk ezzel a győzelemmel visszavágtak a téli fordulóban elért 9-3-as vereségért.

Vasárnap a szegedi lányok ellen kezdték meg a szereplést a srácok, és a már megszokott jó játékkal, rengeteg taktikai gyakorlással 16-5-re legyőzték őket.

A nap utolsó mérkőzése is a gyulaiaké volt, amikor is a tornán jelentős erőfölénnyel, tapasztaltabb játékosokkal rendelkező és csoportmásodik Kistarcsa volt az ellenfél. A tarcsaiak számára létfontosságú minden mérkőzés, így a végére sem engedtek ki, mivel mindössze 2 gólos különbséggel állnak a második helyen a bajnokságot vezető Zemplén mögött. Ennek megfelelően is kezdtek, és jó játékkal, gyors megúszásokkal, letámadásokkal a kezdetektől fogva irányították a mérkőzést, és 12-1-re meg is nyerték azt.

A klub edzői ezúton is várják azon 2003-ban, 2004-ben, 2005-ben, 2006-ban született fiúk és lányok jelentkezését, akik kedvet kaptak a vízilabdázáshoz.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)