Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Népes mezőny gyűlt össze a gyulai Idesüss Kupán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • K. K. • SPORT • 2014. augusztus 29. 13:00
Népes mezőny gyűlt össze a gyulai Idesüss Kupán
Az amatőr teniszversenyen remekelt az Oláh Imre–Csatári Tamás páros
Képünk illusztráció. Forrás: antorchadeportiva.com
Az új kenyér jegyében amatőr teniszversenyt rendeztek Gyulán. Az eseményt Zsarnóczay Lajos, a Zsarnóczay és Fivére Kft. ügyvezetője nyitotta meg. Köszöntőjében kérte, hogy gondoljunk azokra is, akik minden éjjel azon dolgoznak, hogy másnapra friss pékáru kerüljön a boltokba. Emellett megnyugtatott mindenkit, hogy jó búzatermés volt az idén, amit már le is arattak, tehát lesz kenyerünk jövőre is.
    
A versenyt a hölgyek már pénteken az egyéni és a páros versenyszámokban egyaránt elkezdték. A legnagyobb meglepetést Beer Jázmin, a Sarkadi Lendület játékosa okozta, aki 10 éves kora ellenére nagyon szépen és eredményesen teniszezett. Egészen a döntőig nem is akadt legyőzője, ott azonban szoros csatában alulmaradt a gyulai Gyurkó Anitával szemben. A harmadik helyet a szintén gyulai Kónya Lili szerezte meg. A vigaszversenyen a hazaiak versenyzője, Szabó Anikó diadalmaskodott. A párosok versenyét Nánási Anna és Gyurkó Anita a TSZSK Gyula versenyzői nyerték, a békési Fábián Tímeát és Sebők Henit megelőzve.
    
A férfiak 45 év alatti versenyszámában igen népes mezőny gyűlt össze, Orosházáról, Sarkadról, Békéscsabáról, Mezőberényből is érkeztek játékosok Gyulára. A döntőig nem sikerült eljutnia egyetlen gyulainak sem, a legjobb eredményt Varga László érte el, aki a képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhatott fel. A többi dobogós helyen orosházi versenyzők végeztek. A 45 év feletti versenyzőknél viszont a négy dobogós helyből hármat gyulaiak szereztek meg. Dr. Hajdú László végzett az első, dr. Szelezsán Róbert a második, dr. Albert András pedig a harmadik helyen. Czinege István szerezte meg a másik harmadik helyet, aki Békéscsabáról érkezett a fürdővárosba.
   
A férfiak vigaszversenyét, amin azok indulhattak, akik az első körben szenvedtek vereséget a két korcsoportot összevonva rendezték meg. A döntőben két gyulai teniszező, Havas István és Csikós Nagy André találkozott. Kettőjük párharcából végül Havas István került ki győztesen. A két harmadik helyen szintén gyulaiak végeztek, Kincses Bence és Kucsera Mihály személyében. A verseny utolsó mérkőzése a férfi párosok házi döntője volt, ugyanis két gyulai páros jutott el idáig az igen erős mezőnyben. Az első helyet végül nagy csatában az Oláh ImreCsatári Tamás páros szerezte meg, megelőzve a többszörös városi bajnok Kovács Zoltándr. Nagy Béla kettőst. A klub vezetése köszönetet mond a Zsarnóczay és Fivére Kft.-nek, hogy lehetővé tette a verseny megrendezését.  
                           
Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)