Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Várhatóan kora tavasszal vehetik kezükbe először a vendégek a gyulai kedvezménykártyát

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2014. január 30. 13:00
Várhatóan kora tavasszal vehetik kezükbe először a vendégek a gyulai kedvezménykártyát
A VisitGyula Card bevezetése mellett több nyertes pályázatról is szó esett a GYIE közgyűlésén
Fotó: Gyulai Hírlap - Súr Enikő

Az AquaPalota mellett a gyulai kedvezménykártya bevezetése volt a legfontosabb témája a Gyulai Idegenforgalmi Egyesület tegnapi, Park Hotelben tartott közgyűlésének. A VisitGyula Card névre keresztelt kártyát várhatóan kora tavasztól igényelhetik a vendégek. Az ülésen elhangzó szezonértékelőből az is kiderült, a GYIE számára az elmúlt időszak a nyertes pályázatokról szólt.

A Gyulai Hírlap kérdésére Arató Henrietta, az egyesület alelnöke elmondta: eddig mintegy 40-50 szolgáltató csatlakozott kedvezményt nyújtóként vagy igénybe vevőként a kezdeményezéshez. A szolgáltatói paletta igen széles: a gasztronómiához, a szépségápoláshoz és a kultúrához kapcsolódó kedvezményeket is igénybe vehetnek majd a kártya használói. A kedvezményadó helyek 10–50%-os kedvezményeket kínáltak fel.  

A kártya mellé egy tájékoztató jellegű prospektus is készül a vendégek számára. A VisitGyula Card Magazin megjelenését a GYIE nyertes pályázatából finanszírozzák, így az új kártya az egyesület saját kedvezménykártyáját is felváltja. Mint megtudtuk, a várhatóan szezonálisan megjelenő magazin első száma az Utazás Kiállításra készül el.   

Arató Henrietta kiemelte: a VisitGyula Card az egyesület és a TDM együttműködésének köszönhetően, hosszú tárgyalások eredményeként született meg. Az alelnök hozzátette: a kártyát kizárólag azok a szállásadók biztosíthatják vendégeiknek, akik TDM-tagok, és ugyanez vonatkozik a kedvezményt nyújtó szolgáltatókra is. Eddig az egyesület tagjainak mintegy fele igényelte a kártyát, ez az arány azonban változhat, hiszen továbbra is várják a csatlakozni kívánó szállásadók jelentkezését.

A közgyűlésen Komoróczki Aliz, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője, valamint Boros László Attila, a Gyulai Várfürdő ügyvezető igazgatója is részt vett. Utóbbi az AquaPalota nyitása óta eltelt időszak eredményeiről tájékoztatta a jelenlévőket, illetve bejelentette: a fürdő a Castello Szaunapark szolgáltatásaiból 25%, a masszázsszolgáltatásokból pedig 15%-os kedvezményt biztosítana a kártyát használó vendégeknek.  

Arató Henrietta azt is elmondta, a regisztrált GYIE-tagoknak azzal szeretnék megköszönni hűségüket, hogy elengedik tagdíjuk 50%-át. A tanácskozáson ezúttal is volt tagfelvétel. Összesen 18 magánszállásadó kérte felvételét az egyesületbe, a magas szám jól jelzi a GYIE népszerűségét.  

Kiss József elnök szezonértékelőjéből kiderült: az egyesületi tagokat az elmúlt időszakban több nyertes pályázattal is megörvendeztették. Tavaly zentai tanulmányutat szerveztek pályázati forrásból, idén pedig Mórahalomra látogatnak el. Ezenkívül az egyesület egy helyi értéktár létrehozását megcélzó szakmai pályázatot is benyújtott, illetve a napokban egy négyszázezer forint összértékű működési támogatást is elnyert. A GYIE elnöke arról is beszámolt, hogy kiemelt céljaik között szerepel szlovák, cseh, illetve nagyváradi kapcsolataik megerősítése. 

      

Fotó: Gyulai Hírlap - Súr Enikő
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)