Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Várfürdő-Gyulai Termál FC labdarúgói a bronzérmen kívül a legsportszerűbb csapat díját is átvehették

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • C. L. • SPORT • 2013. június 21. 16:00
A Várfürdő-Gyulai Termál FC labdarúgói a bronzérmen kívül a legsportszerűbb csapat díját is átvehették
Labdarúgás
Fotó: Gyulai Hírlap - Rusznyák Csaba

Várfürdő-Gyulai Termál FC – Méhkerék 7-0 (4-0).

Osztályozó labdarúgó- mérkőzés az NB III-ért, visszavágó, Gyula, 750 néző. V: Berke.

Gyula: HarmanWéber, Vincze, KovácsOkos (Kondoros), Mihut (Valentényi), Sferlea, Bálint, NagyCigan (Kukla), Laurinyecz. Edző: Popovics Pál.

A mérkőzést megelőzően vették át a csapat tagjai és az edző az NB III. Alföld csoport harmadik helyezettjeinek járó bronzérmeket, majd a „Legsportszerűbb csapat” díját is termálosaink érdemelték ki.

A Popovics-legénység nem sokáig váratta a szurkolókat a gólgyártással, a 10. percben Nagy Geri beadását Laurinyecz lőtte a hálóba (1-0). A vendégek jó ideig tartották magukat, majd a félidő hajrájában háromszor egymás után három találatot hintettek a gyulai fiúk: – 35. percben Cigán fejese, két perc múlva ismét Laurinyecz növelte az előnyt, majd Cigan a 43. percben állította be a félidő megnyugtató eredményét: – 4-0.

Fordulást követően már a második percben Kovács a balról érkező pettyest továbbította a hálóba – 5-0. Ráültek a csapatok az eredményre, majd termálosaink megrázták magukat a hajrában. 78. perc – ismét Laurinyecz talált be az ötösről harmadik találatával – 6-0. A 88. percben pedig a csereként beállt Kondoros fejesével állította be a végeredményt – 7-0. A szépszámú közönség a lefújást követően nagy tapssal ünnepelte a jól teljesítő csapat tagjait – ami az új rendszerű – háromcsoportos NB III.–ba jutásukat jelentette.

Popovics Pál edző véleménye szerint: – Kétosztálynyi különbség volt a csapatok között, amit a most kapott fair play díj is igazol!

 

Fotó: Gyulai Hírlap - Rusznyák Csaba
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)