Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Indul Gyulán a kétmilliárd forintos beruházás a Béke sugárúton és a Göndöcs-kertben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • H. É. • HÍREK • 2013. február 28. 17:00
Indul Gyulán a kétmilliárd forintos beruházás a Béke sugárúton és a Göndöcs-kertben
A városvezetők a lakosoktól türelmet kérnek az esetleges kényelmetlenségekért
Gajda Róbert, Molnár Csaba és dr. Görgényi Ernő a beruházás helyszínén. Fotó: Gyulai Hírlap - Hargittai Éva

Március 1-jén indul a kétmilliárd forintos beruházás a Béke sugárúton és a Göndöcs-kertben. Mivel a munkálatokkal némi kellemetlenséggel is jár majd, a városvezetése a Béke sugárúti lakosok türelmét kéri.

– Mint az ismert, az országgyűlési képviselőink és a városvezetés közbenjárásának köszönhetően – a magánberuházásokkal együtt – mintegy két milliárd forint összegű beruházás valósul meg a Béke sugárúton és a Göndöcs-kertben. A Göndöcs-kert rehabilitációja a park megújulásán kívül a kapcsolódó sétányok és parkolók felújítását is tartalmazza. A jelenleg Kohán képtárként működő egykori Vigadó épülete, a régi Mogyoróssy könyvtár épülete, valamint a művelődési központ is jelentős felújításon esik át. A kivitelezési munkálatok 2013. március 1-ével kezdődnek és reményeink szerint ez évben még be is fejeződnek. Annak érdekében, hogy a kivitelezési munkálatok zavartalanul haladjanak, illetve határidőben befejeződjenek, le kell zárni a művelődési központ mellett lévő parkolót és környezetét. A lakosok szíves türelmét kérjük a kivitelezésből adódó kellemetlenségek miatt, de meggyőződésünk, hogy a fejlesztés elsősorban a gyulai polgárok érdekeit és kényelmét szolgálja majd – áll dr. Görgényi Ernő polgármester és Gajda Róbert országgyűlési képviselő, alpolgármester levelében, melyet az érintett lakóknak juttatnak el.

Gyula Város Önkormányzata kéri, hogy amennyiben az építkezéssel kapcsolatban észrevételük, problémájuk van, forduljanak a polgármesteri hivatal illetékes munkatársához, Molnár Csabához (tel.:526-869).

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)