Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egészségre nevelő családi napot szerveznek a gyulai civil szervezetek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • HÍREK • 2012. szeptember 28. 17:07
Egészségre nevelő családi napot szerveznek a gyulai civil szervezetek
Szeptember 29-én 14-19 óráig Gyulán, a Gyöngyvirág téren
Képünk illusztráció

Családi városrészi napot szerveznek a gyulai civil szervezetek szeptember 29-én 14-19 óráig Gyulán, a Gyöngyvirág téren. A Független Egyesület TÁMOP-5.5.1.B-11/2-2011-0116 Családban az erő! című projektjének keretén belül létrejövő családi rendezvényen sportversenyek és vetélkedők szórakoztatják az érdeklődőket. A résztvevőket először dr. Párducz László, a városrész önkormányzati képviselője köszönti

Az egészségre nevelő családi délután alatt kinyit az „Egészségnevelő-sátor”, „Bulisegélyhely” indul és munka-, pályázat- és életmód-tanácsadáson vehetnek részt az érdeklődők. Egészséges családi étkezésre és életmódra nevelnek a gyakorlati bemutatók és kóstolók, ezen kívül kézműves és alkotó foglalkozások, játéksarok tartja figyelemmel a gyerekeket. Lesz ott szilvalekvárfőzés, zöldség- és gyümölcskóstolás, lecsófőzési- és kolbászkészítési bemutató, „civil gulyás kóstolás”.

A szervezésben részt vesz a Független Egyesület, a Pannon Kör, a Gyulai Hentesek Hagyományőrző Egyesülete, a Gyulai Nagycsaládosok Egyesülete, a Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú Szervezete, a Gyulai Szorgos Hangya Szociális Szövetkezet, a Gyulai Kék Lámpa Egyesület és a MERSZ Közhasznú Alapítvány. A rendezvény az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásában valósul meg.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)