Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Öt órán át szünetel szeptember 26-án a gázszolgáltatás Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • H. É. • HÍREK • 2012. szeptember 10. 15:42
Öt órán át szünetel szeptember 26-án a gázszolgáltatás Gyulán
A gázszünettel járó karbantartási munkát eredetileg két naposra tervezte a FGSZ Földgázszállító Zrt.
Képünk illusztráció. Forrás: tuzhelyinfo.hu

Az eredetileg két naposra tervezett gázszolgáltatás-szüneteltetés 5 órásra csökkent – értesült a Gyulai Hírlap. Tupcsa Dávid, a FGSZ Földgázszállító Zrt. ügyfélmenedzsere elmondta, hogy bár Gyulán szeptember 25-én reggel 8 órától, szeptember 27-én reggel 8 óráig hirdették meg a gázszünettel járó karbantartási munkát, a helyszíni felülvizsgálat folyamán kiderült, hogy elég szeptember 26-án 8 órától 13 óráig a szolgáltatás szüneteltetése.

- A Földgázszállító Zrt. a honlapján megjelentette a 2012. évben elvégzendő gázszünettel járó karbantartási munkáit. Az esetleges változásokat közzétesszük, melyet folyamatosan nyomon követhetnek a www.fgsz.hu honlapon. A vonatkozó adatbázis elérhetősége itt található – tájékoztatta a Gyulai Hírlapot Tupcsa Dávid.

Az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. a veszélyhelyzetek megelőzése és a szolgáltatás majdani sikeres újraindítása érdekében arra kéri a fogyasztókat, hogy a megadott időszakban a gázmérő előtti főcsapokat zárják el.

Csáki Béláné, a Gyulakonyha Nonprofit Kft. ügyvezetője megkeresésünkre elmondta, a közétkeztetés ellátását nem akadályozza a gázszünet, sőt akár három napos kiesés sem okozna gondot. Mivel a sütők villannyal működnek, és 2 kis villanyüst is rendelkezésre áll, némi étlapmódosítással áthidalnák a problémát.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)