Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az FGSZ Földgázszállító Zrt. közleménye szerint hétfőn 8 órától két napig szünetel a gázszolgáltatás Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Gyulai Hírlap Online • HÍREK • 2013. május 03. 20:00 • Frissítve: 2013. május 05. 20:00
Az FGSZ Földgázszállító Zrt. közleménye szerint hétfőn 8 órától két napig szünetel a gázszolgáltatás Gyulán
Békés megyében tizenhét települést érint a gázkimaradás
Két napig gáz nélkül Gyulán

Az FGSZ Földgázszállító Zrt., a kiadott közlemény szerint, május 6-án reggel 8 órától május 8-án reggel 8 óráig gázszolgáltatási szünettel járó karbantartási munkálatokat végez – olvasható a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Békés megyében tizenhét települést érint a gázkimaradás. Az FGSZ Földgázszállító Zrt. karbantartási és leállítási terve szerint Gyulán május 6-án reggel 8 órától május 8-án reggel 8 óráig szünetel a gázszolgáltatás.

A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján arra kéri a lakosokat, hogy a vonatkozó tűzvédelmi jogszabály előírásainak megfelelően, a főzéshez és melegvíz-előállításához ne alkalmazzanak propán-bután gázpalackot olyan helyiségben, vagy földszintesnél magasabb építményben, ahol az esetleges gázrobbanás a tartószerkezet összeomlását idézheti elő. A tűzvédelmi hatóság óvatosságra int akkor is, ha valaki a főzést és a melegvíz-előállítást villamosberendezések használatával kívánja megoldani. Ilyenkor fordítsanak fokozott figyelmet a villamoshálózat terhelhetőségére.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)