Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A diákpolgármester teljesítette ígéretét

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. L. • HÍREK • 2011. június 22. 18:00
A diákpolgármester teljesítette ígéretét
A Mi Egy Másért Közhasznú Egyesület tagjaival, valamint a Helyi Ifjúsági Tanács közreműködésével
Kukár Nándor Leó

Ha valaki szombaton ebéd után sétált el a Harruckern térre, nem a megszokott látvány fogadta. A szökőkutak ugyan a helyükön voltak, s nagyjából minden ott volt, amiért érdemes arra járni, de sátrak, sporteszközök és nyüzsgő fiatalok fogadták az andalgókat.

Kukár Nándor Leó még diákpolgármester-jelöltként ígérte meg, hogy megválasztása esetén sport- és egészségnapot szerveznek a fiatalok és idősebbek örömére. S tekintve, hogy megválasztották, teljesítette a kampányígéretet. Segítőivel, a Gyulai Kulturális és Rendezvényszervező Nonprofit Kft. Ifjúsági Irodájával, a Mi Egy Másért Közhasznú Egyesület tagjaival, valamint a Helyi Ifjúsági Tanács közreműködésével színes forgatagot varázsoltak szombat délutánra a Harruckern térre.

Bár a kezdést talán egy kicsit túlságosan is közel határozták meg az ebédidőhöz, s néhány résztvevő nem jött el azok közül, akik megígérték, de így sem maradt szórakozás nélkül a közönség. Utcai focipálya, zsonglőrök, kutyák viselkedésével kapcsolatos tanácsadás, egészségügyi ismeretek nyújtása, kerékpáros ügyességi verseny, karate- és capuera-bemutató, játszóház, kézműves foglalkozás – volt itt minden, ami ahhoz kell, hogy az emberek jól érezzék magukat. És hogy az élmény teljes legyen, késő délutánra táncosok bemutatóját, záróakkordként pedig a The Paradise Zone koncertjét kínálták a szervezők. Persze ekkor már lényegesen nagyobb számban töltötték be a teret az érdeklődők, a kora délután még kissé izgatott szervezők megnyugvására.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)