Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai zenekarok csapnak hatalmas bulit Dénesmajorban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • HÍREK • 2011. június 22. 13:00
Gyulai zenekarok csapnak hatalmas bulit Dénesmajorban
Az ingyenes koncerten tíz zenekar gondoskodik majd róla, hogy sokszínű zene legyen hallható
A kisfesztivált a MaradaVad koncertje indítja el. Fotó: Gyulai Hírlap Online

A Gyulai Kulturális és Rendezvényszervező Nonprofit Kft. első alkalommal rendezi meg a Gyulai Zenekarok Találkozóját június 25-én, szombaton 14 órakor a Dénesmajori Közösségi Ház mögötti téren. Hasonló kezdeményezések majd két évtizede, a 48-as klubban történtek utoljára, pedig városunkban azóta sincs hiány tehetséges zenészekből, zenekarokból.

– Dénesmajorban emberemlékezet óta nem volt koncert. Ott nem fog zavarni senkit a hangerő, sőt az előzetes felmérések szerint kifejezetten örülnek a helyi lakosok a bulinak. Természetesen a Gyulai Zenekarok Találkozója nem csak a zenészeknek szól, mindenkit szívesen látunk, akit érdekel a jelen gyulai könnyűzenei élet. Ez a helyi bandák közötti kommunikáción kívül egy demonstráció is, amely bemutatja, Gyulán mennyi kiváló zenekar működik. Jelenleg azon dolgozunk, hogy ezeket a formációkat egyszer majd egy épületbe hozzuk, ahol nyugodtan alkothatnak, próbálhatnak – mondta a Gyulai Hírlapnak Hőgyes Elek főszervező, a Dénesmajori Közösségi Ház programszervezője.

Az ingyenes koncerten több mint tíz zenekar gondoskodik majd róla, hogy sokszínű zene legyen hallható. 15 órától a MaradaVad, 15:50-től a Batteries, 16:40-kor a Zöldövezet, 18:20-kor a Blades, 19:10-kor a The Paradise Zone, 20:10-kor a Percek Kérdése, 21:20-kor a Snail GandN, 22:30-kor a Malenkij robot játszik. A koncertek sorát egy vendégzenekar műsora, a komádi Next Day fogja zárni, majd utána jam session (közös zenélés) lesz. Az ingyenes kisfesztiválon lehetőség nyílik sátrazásra, a Gyulai Hentesek Hagyományőrző Egyesülete pedig igazi gyulai sódart készít majd a jelenlévőknek.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)