Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Díjátadóval zárult a városi tekeliga huszadik szezonja

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. július 09. 10:00
Díjátadóval zárult a városi tekeliga huszadik szezonja
A Dig-Build csapata nyerte Suzuki Kupa városi tekebajnokságot

Fotó: Hajduné Balázs Erzsébet

A Suzuki Kupa városi tekebajnokság díjátadó vacsorájával zárult a 2023/2024-es szezon a mezőny tagjai számára. A fürdővárosi tekeliga szereplői illő körülmények között zárták a pontvadászatot a Magyarvárosi söröző tekepályáján.

A díjátadót Szalai György, a kupa alapítója nyitotta meg, aki elmondta, a csapatok a tekebajnokság 20. szezonját zárták, ezért a szervezők „visszavonultatják” az eddigi serleget, a következő szezonban pedig már egy új kupáért versengenek a mezőny tagjai.

A folytatásban Bodor István, a tekebajnokság egyik fő mozgatórugója vette át a szót. Megköszönte Kertes Istvánnak, Prohászkáné Nemes Szilviának és a Gyulai Hírlapnak az egész éves segítséget, majd Beleznai Istvánt és a bajnokság legidősebb játékosát, Krasznai Gábort köszöntötte. Bodor István zárásként jó egészséget és mielőbbi jobbulást kívánt a tekesport lelkes támogatóinak és egykori kiváló játékosainak, Kovács Péternek és Lempert Lászlónak.

A köszöntők után a csapatok és az egyéni legjobbak elismerése következett. A Suzuki Kupa városi tekebajnokság 2023/2024-es szezonjának győztese a Dig Build csapata lett, megelőzve a Minden Fa Számít és az Inni Kék együtteseit. A legsportszerűbb csapatnak a KÖVIZIG „Csak Csajok” együttesét választották.

A bajnokság végeredménye: 1. Dig Build, 2. Minden Fa Számít, 3. Inni Kék, 4. Magyarvárosi Söröző, 5. Öregfiúk, 6. Baráti BT., 7. Szabó legények, 8. Régi-Újak, 9. KÖVIZIG „Csak Csajok”.

A szervezők az idén is díjazták az egyéni legjobbakat: a legjobb átlagot elérő játékosnak járó elismerést Domokosné Galambos Ildikó és Schriffert Roland vehette át, a legnagyobb ütött fáért Domokosné Galambos Ildikó és Czégény Csaba vehetett át díjat, a legjobb újoncnak Molnár Katalint és Ökrös Mónikát választották. 

A városi bajnokság a tervek szerint szeptemberben ismét elrajtol, amelyre a csapatok a Gyarmati-emlékverseny küzdelmeivel készülhetnek.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)