Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az idei könyvhétre jelent meg Kiss László új könyve

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.KULTÚRA • 2024. június 12. 14:48
Az idei könyvhétre jelent meg Kiss László új könyve
Június 13-án mutatják be a Mogyoróssy János Városi Könyvtár kertjében

Fotó: Balássy Fanni

Az idei könyvhétre jelent meg Kiss László új könyve, melyet június 13-án 18.30-tól mutatnak be a Mogyoróssy János Városi Könyvtár kertjében.

A gyulai szerzőtől megtudtuk, kilencedik könyve Mi kell a boldogsághoz címmel, a Tiszatáj Kiadó gondozásában látott napvilágot. 

Kiss László elmondta: kötete igazi kikapcsolódásra való, szórakoztató novelláskönyv; vezérelve a humor, amely a legfájóbb csalódások mélyéből sarjad, és amely nélkül lehet ugyan élni, de nem biztos, hogy érdemes. 

„Mi kell a boldogsághoz? Fogós kérdés. Talán elég hozzá egy világsztár, aki hozzánk költözik, és velünk együtt írja a töri leckét. Vagy boldogság akkor van, ha új autót vásárolunk? Ha szalonnát sütünk a haverokkal egy szörnyű emlékű éjszakán? Ha kihajtjuk a szobánkba tévedt denevért? Hazakísérni valakit? Elfogadni valakit? Megalázni valakit? Vagy, mondjuk, megtanulni egy idegen nyelvet. Boldog párkapcsolatban élni, aztán egyszer csak nem élni benne tovább. Ez is lehet boldogság? Vagy a boldogság egy kiadós teregetés? Egy kiadós vadászat? Egy jó kirándulás? Egy rossz kirándulás? Egy Tóth Árpád-vers! Esetleg beöltözni másnak? A semmiből jött, hirtelen szerelem, az boldogság? De mi van, ha a szívünk választottja egy egér? Nehéz ügy ez a boldogság. Te voltál már boldog?” – áll a könyv fülszövegében. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)