Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Új helyre költözött a BioTechUSA gyulai üzlete

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2024. június 12. 16:21
Új helyre költözött a BioTechUSA gyulai üzlete
Törzsvásárlói kedvezményekkel és akciókkal várják a vevőket

Fotó: Gyulai Hírlap – Pénzes Sándor 

Új helyre, az Eszperantó tér 3/4. szám alá, a posta parkolója mellé költözött a BioTechUSA tíz éve működő gyulai boltja. Az üzlet törzsvásárlói kedvezményekkel és akciókkal is kedveskedik a vásárlóknak.

Vigh Erika, a bolt üzemeltetője kiemelte: a BioTechUSA Európa első számú táplálékkiegészítő márkája, a vállalat több mint kétezer terméket forgalmaz.

– A termékek saját gyártóbázison, szabályozott környezetben, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság irányelveinek, így fogyasztásuk teljesen biztonságos – hangsúlyozta.

Fotó: Gyulai Hírlap – Pénzes Sándor 

Hozzátette: egyre több a növényi hatóanyagokat, például spirulinát, ashwagandhát, ginzenget, macát tartalmazó termékük.

Aláhúzta: széles a vitaminkínálatuk is, az átlagembertől a versenysportolókig mindenki talál az életmódjának megfelelő vitaminkészítményt.

– A fogyni vágyóknak is számos terméket kínálunk; zsíranyagcserét szabályozó hatóanyagok, valamint különféle, hozzáadott cukrot nem tartalmazó, magas fehérjetartalmú nassolnivalók is kaphatók üzletünkben – hívta fel a figyelmet.

Fotó: Gyulai Hírlap – Pénzes Sándor 

Mint mondta, a hobbi- és versenysportolók is találnak náluk a céljaikhoz igazodó termékeket. Hozzáfűzte: a meleg beköszöntével az állóképességi sportolók előszeretettel fogyasztanak izotóniás italporokat, hipotóniás italokat, melyek elektrolitokat is tartalmaznak.

Kifejtette: a BioTechUSA első számú célja a mozgás és az egészséges életmód népszerűsítése. Elmondta: a vásárlók céljai mellett az életmódjukat – étkezési és folyadékfogyasztási szokásaikat, aktivitásukat, alvásminőségüket és esetleges betegségeiket – is feltérképezik, mielőtt terméket ajánlanak nekik.

– Nagyon fontos számunkra vevőink visszajelzése. Visszatérő vásárlóinkkal megbeszéljük, hogy milyen tapasztalataik vannak az általuk vásárolt termékkel, van, amikor a második-harmadik termékajánlással érünk célt – fogalmazott.  

Fotó: Gyulai Hírlap – Pénzes Sándor 

Megjegyezte: a termékek csak kiegészítők, a legfontosabb pillér az egészséges, kiegyensúlyozott étkezés, a rendszeres mozgás, a megfelelő folyadékfogyasztás és a minőségi alvás.

Vigh Erikától megtudtuk, nagyon népszerű a törzsvásárlói rendszerük. Vevőik a vásárlások után pontokat kapnak, melyeket 10 vagy 20 százalék végösszegi kedvezményre válthatnak be.

Fotó: Gyulai Hírlap – Pénzes Sándor 

Arra is felhívta a figyelmet, hogy június 14-én és 15-én minden termékük 20 százalék kedvezménnyel kapható, a testsúlykontroll-formulák pedig 30 százalék kedvezménnyel vásárolhatók meg üzletükben. A kedvezmény igénybevételéhez törzsvásárlói regisztráció szükséges, melyet a boltban az akció napján ingyenesen elkészítenek.

Aktuális információk és ajánlatok a facebook.com/biotechusagyula oldalon találhatók. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)