Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Veres Gábor-mentordíjjal ismerték el Abrulrahman Abdulrab Mohamedet

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2024. június 08. 16:30
Veres Gábor-mentordíjjal ismerték el Abrulrahman Abdulrab Mohamedet
Kiemelkedő mentori tevékenységéért kapta az elismerést

Veres Gábor-mentordíjjal ismerték el Abrulrahman Abdulrab Mohamed neonatológust, a Békés Vármegyei Központi Kórház gyermekosztályának vezető főorvosát a napokban Kecskeméten, a Fiatal Gyermekgyógyászok XXII. Konferenciáján.

Fotó: Magyar Gyermekorvosok Társasága

Abrulrahman Abdulrab Mohamed a fiatal gyermekgyógyászok gyakorlati és elméleti képzését, gyógyító vagy kutató munkáját segítő, kiemelkedő mentori tevékenysége elismeréséül kapta a díjat a megyei és városi kórházak kategóriájában.

A társaság honlapján azt írták: a mentordíjat 2023-ban alapította a Magyar Gyermekorvosok Társaságának vezetősége és a szervezet fiatal gyermekorvosokból álló szekciója a fiatal orvosgenerációk felnövekedésének, megerősödésének támogatásáért, amely a hazai gyermekorvoslás megtartásának legfontosabb záloga. A kitüntetésre rezidensek, fiatal szakorvosok jelölhetnek szakembereket; a díjat titkos szavazás útján négy kategóriában ítéli oda a fiatal gyermekgyógyászok szekciója.

Abrulrahman Abdulrab Mohamed lapunknak úgy fogalmazott: gyermekgyógyász rezidenseiket kollektívájuk és a város vonzotta a gyulai Pándy Kálmán-tagkórház csecsemő- és gyermekosztályára, és nem terveznek elmenni innen. 

Kiemelte: három rezidensük is előadást tartott a kecskeméti kongresszuson. Arról is beszámolt, hogy az eseményt jövőre Gyulán rendezik meg.

Fotó: Magyar Gyermekorvosok Társasága

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)