Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Eredményes szezont fut a Gyulai Barbell Sport Klub

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. május 29. 13:00
Eredményes szezont fut a Gyulai Barbell Sport Klub
Kiss András kilencedik helyen zárta a sportág Európa-bajnokságát 

Kiváló versenyszezont teljesít a Gyulai Barbell Sport Klub csapata. A Faniszló Máté vezette egyesület versenyzői több megmérettetésről is érmekkel, értékes helyezésekkel tértek haza. 

Fotó: Gyulai Barbell Sport Klub

A csapat tagjai elsőként a Bro’Z Debrecen által szervezett Zinzino Challengen vett részt, ahol Pálffy Anna első, Kiss Zalán pedig a harmadik helyen zárt. A fürdővárosi sportolók a folytatásban a CARNIWOD jótékonysági csapatversenyen szálltak versenybe, amelynek különlegessége az volt, hogy a megmérettetés bevételéből a Szegedi Gyermekklinikát támogatták a szervezők. A szegedi versenyen Misúr Mariann és Balogh Ildikó ezüstérmet nyert, Piroska Aliz és Nagy Zoltán az előkelő negyedik helyen zárt, Pálffy Anna és Macsári Renáta kettőse pedig az ötödik helyen fejezte be a feladatokat. 

Fotó: Gyulai Barbell Sport Klub

A gyulai csapat válogatott versenyzője, Kiss András a budapesti válogatón a harmadik helyet szerezte meg, így kivívta a jogot, hogy képviselhesse a fürdővárost a Tarbesben, Franciaországban megrendezett Funkcionális Fitnesz Európa Bajnokságon. András egy rövid felkészülés után vágott neki a kontinensviadalnak, ahol az előkelő kilencedik helyen zárt, egy sérülés megakadályozta abban, hogy előrébb végezzen a nívós mezőnyben. 

A Gyulai Barbell Sport Klub versenyzői számára van még lehetőség a kiváló eredmények elérésére, júniusban például Pálffy Anna Dombóváron küzd meg riválisaival és a súlyokkal a nemzeti bajnoki címért.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)