Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Imponáló győzelemmel őrzi ezüstérmét az U16-os csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. május 20. 13:00
Imponáló győzelemmel őrzi ezüstérmét az U16-os csapat
Budapest Honvéd FC–Gyulai Amazonok 0-6 (0-2) 

Az U16-os labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Budapest Honvéd korosztályos együtteséhez utazott május 15-én. A fürdővárosi gárda magabiztos győzelemmel maradt versenyben az ezüstéremért folytatott versenyfutásban. 

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Sebestény Renáta, Freiberger Stella, Puskás Adél, Kőszegi Kamilla, Zalai Bíborka, Deák Sára (Rung Zselyke), Kis Barbara, Szelei Csenge, Dobi Laura (Földi Anett), Krisán Jázmin, Szűcs Boglárka (Lövei Bianka). Edző: Krisján József. 

A fürdővárosi gárda az előző fordulóban egygólos vereséget szenvedett a kecskeméti arénában, így mindenképpen győznie kellett a következő etapban, hogy versenyben maradjon az ezüstéremért. 

A vendégcsapat azonban lassabban kezdte a találkozót, ám ahogy telt az idő, úgy vette fel saját ritmusát. A futószalagon érkező gyulai támadások a 30. percben érettek góllá, amikor Kis Barbara talált a fővárosi kapuba. A félidő előtt ismét a fiatal játékos volt eredményes, így kétgólos fürdővárosi előnnyel mehettek pihenőre a csapatok. 

A fordulás után már beindult a gyulai gólgyártás, Freiberger Stella növelte csapata előnyét, majd Kis Barbara hármasával alakult ki a végeredmény. 

Gyulai gólok: Kis Barbara (5), Freiberger Stella. 

A Gyulai Amazonok U16-os csapata a tabella második helyéről várhatja a bajnokság utolsó két mérkőzését, ahol a Csepel FC és a közvetlen rivális, azonos pontszámmal álló Szolnoki MÁV érkezik a gyulai arénába. 

– Az első gólig kicsit „görcsösek" voltunk, bennünk volt a két rosszul sikerült mérkőzés, utána Kis Barbara vezérletével szép támadások után szereztünk nagyszerű gólokat. Megint megmutatkozott, hogy hatalmas szíve van a csapatnak, fáradtak a lábak, de küzdenek, hajtanak az éremért! Látszik, hogy imádják a labdarúgást és persze egymást – értékelt Krisán József utánpótlás edző.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)