Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel harcolt a hetedik helyért a Gyulai Amazonok NB II.-es csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. május 17. 11:00
Győzelemmel harcolt a hetedik helyért a Gyulai Amazonok NB II.-es csapata
Szolnoki MÁV UFC–Gyulai Amazonok 0-3 (0-2)

Az NB II.-es labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Szolnoki MÁV UFC együtteséhez utazott május 12-én. A fürdővárosi gárda magabiztos győzelemmel erősítette meg helyét a tabellán.

Gyulai Amazonok: Kósa Noémi, Szappanos Katalin (Kurta Alma), Lovas Laura, Kajári Gabriella, Molnár Ágnes, Nagy Katalin (Laczó Patrícia), Czirók Gréta, Kurai Nikolett, Mezei Virág, Komlósi Anna (Danics Boglárka), Bordás Renáta. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A fürdővárosi gárda az előző fordulóban vereséget szenvedett az éllovas Budapest Honvéd otthonában, így a tabella hetedik helyéről várhatta a folytatást. A gyulai keret a folytatásban a hazai pályán legyőzött szolnoki riválisával nézett szembe.

A vendégcsapat kiváló lendülettel kezdte a találkozót, a 10. percben Komlósi Anna szabadrúgásával meg is szerezte a vezetést rivális ellen. A félidő vége előtt kettőre nőtt a gyulai előny, amikor Kurai Nikolett 20 méterről juttatta a hálóba a labdát. 0-2.

A második félidőben is több helyzetet dolgozott ki a fürdővárosi együttes, Komlósi Anna pedig a 70. percben állította be a végeredményt.

– Végig jól és felszabadultan játszottunk, a csapatban mindenki hozzátett a győzelemhez. Még két mérkőzés vár ránk, szeretnénk pontokat gyűjteni és bebiztosítani a hetedik helyet. Elégedett vagyok a hozzáállással, a nehézségek ellenére hétről hétre látok pozitívumot a csapat játékában – értékelt Molnár Zoltánné edző.

A Gyulai Amazonok NB II.-es csapata a bajnokság hetedik helyéről várhatja a Nyíregyházi Spartacus FC elleni hazai fordulót.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)