Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Pontlevonás ellenére is ezüstérmet szerzett a Gyulai Amazonok U19-es csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. május 16. 13:00
Pontlevonás ellenére is ezüstérmet szerzett a Gyulai Amazonok U19-es csapata
Békéscsaba 1912 Előre SE–Gyulai Amazonok 0-16 (0-7)

A Gyulai Amazonok az U19-es labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre SE együtteséhez utaztak. A pontlevonással sújtott fürdővárosi gárda kiütéses győzelemmel folytatta a bajnoki szereplést. 

Gyulai Amazonok: Kósa Noémi, Freiberger Stella (Danics Boglárka), Szappanos Katalin, Lovas Laura, Kurta Alma (Krisán Jázmin), Nagy Katalin, Czirók Gréta, laczó Patrícia, Mezei Virág, Komlósi Anna, Kónya Andrea. Edző. Molnár Ágnes.

A fürdővárosi együttes veretlenül teljesíti eddig a bajnokság tavaszi szezonját, amelynek köszönhetően, a 13 pont levonása ellenére, a tabella második helyéről várhatta a folytatást.

A vendégcsapat hamar elkezdte a gólgyártást, futószalagon érkeztek a helyzetek, amelyekből már az első félidőben 7 gólt sikerült értékesíteni. Ebben a játékrészben Nagy Katalin és Komlósi Anna 2-2 alkalommal, Lovas Laura, valamint Freiberger Stella is góllal segítette csapatát.

– A második félidőben több poszton is változtattunk, sokan tudtak gyakorolni más pozícióban is. Mezei Virág ebben a 45 percben támadóként triplázott, valamint szép gólt jegyzett Czirók Gréta, Kónya Andrea és Szappanos Katalin is, utóbbi büntetőből. Nagy Katalin ebben a félidőben is duplázni tudott, majd Lovas Laura gólja zárta le a találkozót, aki okosan lőtte ki a hosszú sarkot. Győzelmünkkel a tavaszi veretlenségünket megőrizve nagy esély nyílt a 13 pontos levonás ellenére ezüstérmet szerezni, amely hatalmas teljesítmény a csapattól – olvasható a Gyulai Amazonok közösségi oldalán.

Gólok: Nagy Katalin (4), Mezei Virág (3), Lovas Laura (2), Komlósi Anna (2), Kónya Andrea, Freiberger Stella, Szappanos Katalin, Czirók Gréta.

– Az egész mérkőzésen remekül játszottunk, a gólokat nagyszerű támadások előzték meg. Örülök, hogy ennyien osztozkodtak a gólokon, önzetlenül és végig felszabadultan játszottunk. Mindenképpen célunk veretlenül zárni a tavaszt, két mérkőzés vár ránk, mindent meg fogunk tenni azért, hogy 6 pontot szerezzünk. Büszke vagyok a csapatra, hétről hétre bizonyítják nekem azt, miért is éri meg ennyi energiát beletenni a munkába közösen – értékelt Molnár Ágnes edző.

A Gyulai Amazonok csapata cikkünk elkészültekor már újabb pontokkal gazdagodott, a Soroksár SC elleni bajnokit mérkőzés nélkül nyerte meg, így már biztosan bajnoki ezüstérmesként zárja a bajnokságot. A fürdővárosi gárda a bajnokság utolsó fordulójában a Mercedes KLC együttesét látja vendégül.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)