Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Magabiztos játékkal nyerte meg hazai mérkőzését a Gyulai Amazonok U19-es csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. április 23. 16:00
Magabiztos játékkal nyerte meg hazai mérkőzését a Gyulai Amazonok U19-es csapata
Gyulai Amazonok–Tehetség SE 5-2 (2-0)

Az U19-es labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Tehetség SE együttesét látta vendégül április 21-én. A fürdővárosi gárda ellentmondást nem tűrve szerezte meg a győzelemért járó pontokat.

Gyulai Amazonok: Kósa Noémi, Freiberger Stella, Szappanos Katalin, Lovas Laura, Kurta Alma (Puskás Adél), Nagy Katalin, Czirók Gréta (Danics Boglárka), Laczó Patrícia, Mezei Virág, Komlósi Anna, Kónya Andrea. Edző: Molnár Ágnes.

A fürdővárosi gárda az előző fordulóban 2-3-as győzelemmel zárta fővárosi meccsét, így a tabella második helyéről várhatta jászberényi riválisát.

A gyulai csapat magabiztosan, felszabadultan játszott, Kurta Alma góljával már az 5. percben megszerezte a találkozó első gólját.

A végig mezőnyfölényben játszó hazaiak a 30. percben ismét betaláltak, ezúttal Nagy Katalin szerzett gólt egy bő húsz méteres lövéssel. 

A fordulás után is futószalagon érkeztek a gyulai helyzetek, Komlósi Anna duplázni tudott, emellett pedig Nagy Katalin is szerzett még egy gólt. A jászberényi alakulat nem adta fel, két kontra után betalált, így alakítva ki az 5-2-es végeredményt.

– Már az öltözőben láttam a lányokon, hogy a győzelemért elszántan lépnek pályára. Végig dinamikusan, kisebb hibákkal ugyan, de jól játszottunk, támadásaink tudatos játékból lettek felépítve. Több gólt is szerezhettünk volna, a második félidő közepén gyakorlatilag hat-nyolc ziccerünk volt. A csapat minden tagja felszabadult volt és élvezte a mérkőzést, szeretnénk szerdán is hasonlóan szerepelni – értékelt Molnár Ágnes edző.

A Gyulai Amazonok U19-es csapata a hétközi fordulóban a Szolnoki MÁV UFC együtteséhez utazik.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)