Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Továbbmenetel a Gyulai Amazonok U19-es csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. április 15. 13:20
Továbbmenetel a Gyulai Amazonok U19-es csapata
Airnergy FC-BMTE–Gyulai Amazonok 2-3 (2-2) 

Az U19-es labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában a Gyulai Amazonok csapata az Airnergy FC-BMTE otthonába lépett pályára április 12-én. A fürdővárosi gárda a saját dolgát megnehezítve szerezte meg tizenkettedik győzelmét. 

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Kósa Noémi (Komlósi Anna), Freiberger Stella, Szappanos Katalin, Puskás Adél, Lovas Laura, Kurta Alma (Kovács Viktória), Nagy Katalin, Czirók Gréta, Laczó Patrícia, Mezei Virág, Kónya Andrea. Edző: Molnár Ágnes. 

A fürdővárosi együttes magabiztosan kezdte a találkozót, Nagy Katalin már a 9. percben értékesítette helyzetét. A folytatásban is a vendégcsapat maradt támadásban, amit Lovas Laura használt ki a 12. percben. A korán megszerzett vezetés után megtorpant a gyulai csapat, a hazai keret pedig kihasználta ellenfele elpuskázott lehetőségeit, és a félidő végig kiegyenlített.

A második játékrészben ismét feljavult a gyulai csapat játéka, futószalagon érkeztek a lehetőségek. A vezető találatig azonban a 68. percig kellett várnia a gyulai szurkolóknak, a mérkőzés megnyeréséhez szükséges találatot Mezei Virág lőtte be.  

– Már jobban játszottunk, viszont hiányolom a magabiztosságot és a kreativitást a csapatból. Szép gólokat szereztünk, azonban meg kell tanulnunk élni a lehetőségekkel, hiszen a 35. percig többgólos előnyre tehettünk volna szert. Felhoztuk megint az ellenfelet, így magunknak nehezítettük meg a mérkőzést. Sok technikai hibát vétettünk, de nyilván fáradtak a lábak, sűrű egy hónap vár ránk – értékelt Molnár Ágnes utánpótlásedző. 

A Gyulai Amazonok U19-es csapata a folytatásban hazai pályán fogadja a Tehetség SE együttesét.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)