Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Második tavaszi győzelmét gyűjtötte be a Gyulai Amazonok U16-os csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. április 02. 16:30
Második tavaszi győzelmét gyűjtötte be a Gyulai Amazonok U16-os csapata
BVSC-Zugló–Gyulai Amazonok 0-2 (0-1)

Az U16-os labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában a Gyulai Amazonok együttese a BVSC-Zugló csapatához utazott március 28-án. A fürdővárosi gárda második tavaszi győzelmét begyűjtve folytatta a bajnokságot.

Gyulai Amazonok: Zalai Bíborka, Freiberger Stella, Puskás Adél, Kőszegi Kamilla, Krisán Jázmin, Kis Barbara, Halász Alexa, Sebestény Renáta, Papp Fanni, Szelei Csenge, Szűcs Boglárka.

A fürdővárosi együttes az előző fordulóban magabiztos győzelemet aratott, amivel a tabella harmadik helyéről várhatta a folytatást. 

A gyulai keret azonnal magához ragadta a mérkőzés irányítását. A csapat futószalagon gyártotta a helyzeteket, ám egészen a 30. percig nem sikerült a kapuba találnia. Ekkor Freiberger Stella adott be egy szögletet, amely érintés nélkül landolt a kapuban.

A második játékrészben is a Gyulai Amazonok formálták a játék képét, a helyzetekből pedig Szűcs Boglárka szerzett szép gólt egy akció végén. 

A Gyulai Amazonok U16-os csapata legközelebb a hétközi fordulóban a Tiszakécske VSE együttese ellen kép pályára a gyulai arénában.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)