Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Díjazták a legjobb egészségturizmus-szervezőket

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2024. március 31. 19:42
Díjazták a legjobb egészségturizmus-szervezőket
A Gál Ferenc Egyetem szervezett versenyt

Vincze Gábor dékán

Fotó: Gyulai Hírlap/Rusznyák Csaba

Legyél te a Dél-Alföld legjobb egészségturizmus-szervezője! címmel szervezett versenyt a Gál Ferenc Egyetem Egészség- és Szociális Tudományi Kara. A megmérettetés díjátadóját március 26-án rendezték meg.

A megjelenteket Vincze Gábor dékán köszöntötte. Mint mondta, a mai, felgyorsult világban egyre fontosabb az egészség megőrzése, a betegségek megelőzése.

Kiemelte: első alkalommal rendezték meg a versenyt, amelynek célja, hogy egy olyan hivatás szépségét ismertessék meg a fiatalokkal, amely Békés vármegyében több ezer ember megélhetését biztosítja, komoly infrastruktúra alakult köré, gazdasági ágazatként is több oldalról szolgálja az országot.

Fotó: Gyulai Hírlap/Rusznyák Csaba

A versenyt Beke Szilvia dékánhelyettes értékelte. Kifejtette: a megmérettetés két online fordulóval kezdődött, ahol a résztvevők az elméleti tudásukról adtak számot, majd egy gyakorlati feladatot kellett teljesíteniük.

Az értékelés után a versenyzők emléklapot vehettek át, valamint elismerték a felkészítőket és a zsűri tagjait is. Az egészségturisztikai megmérettetésen harmadik helyen végzett Nagypál Máté, második lett Molnár Dézi, a győztes pedig Bojtos Petra.

Fotó: Gyulai Hírlap/Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)