Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Mundruczóné Magyar Szilviát indítja a 7-es választókörzetben a Gyulai Városbarátok Köre

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2024. március 19. 11:40
Mundruczóné Magyar Szilviát indítja a 7-es választókörzetben a Gyulai Városbarátok Köre
A jelölt Fáskerti György helyét veszi át

Mundruczóné Magyar Szilvia és durkó károly

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Fáskerti György helyett Mundruczóné Magyar Szilviát indítja a Gyulai Városbarátok Köre a 7-es számú választókörzetben (Máriafalva, Szentpálfalva, Aranyág, Szeregyháza, Nagyfenék, Remete, Bánom, Szanazug, Városerdő) a június 9-i önkormányzati választáson – jelentették be március 19-én.

Durkó Károly, a Gyulai Városbarátok Körének elnöke elmondta: Fáskerti György egyéb elfoglaltságai miatt nem tudta vállalni az indulást a választáson. Úgy gondolják, hogy az a szociális szakértelem és humánpolitikai attitűd, amellyel Mundruczóné Magyar Szilvia rendelkezik, tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy ellássa a körzet képviseletét, ha a választók megbízzák ezzel.

A képviselőjelölt elmondta: negyven évvel ezelőtt került Gyulára, a Törökzugi lakótelepen nőtt el, Szentpálfalvára harminc évvel ezelőtt költözött, ott ismerkedett meg a férjével is, akivel négy gyermeket neveltek fel.

Az Erkel Ferenc egészségügyi szakközépiskolában végzett ápolóként, amely után a gyulai kórházban kezdett dolgozni az intenzív osztályon. 2005-ben a szociális szféra felé fordult, először a Temesvári úti idősek klubjában, majd a Napfény Nappali Központban vállalt munkát, 2007-ben pedig a 8. számú idősek klubjának lett a telephelyvezetője, ahol jelenleg terápiás munkatársként dolgozik.

Kiemelte: szívügye az idősek élethelyzete, akik a tudásuk és tapasztalatuk által szolgálhatják a térség fejlődését.

Megválasztása esetén az egyik fő célja lenne, hogy összehozza egymással a választókörzet generációit, közös programokat szervezne a különböző korosztályú embereknek, illetve szeretne olyan közösségi tereket létrehozni, ahol családi eseményeket lehetne szervezni.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)