Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gólesővel hangolt a rangadóra a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. március 14. 11:00
Gólesővel hangolt a rangadóra a gyulai focicsapat
Gyulai Termál FC–Medgyesbodzás SE 9-0 (4-0)

A Vármegye I.-es labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában a listavezető Gyulai Termál FC csapata a sereghajtó Medgyesbodzás SE együttesét látta vendégül március 9-én az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

Gyulai Termál FC: Szabó M., Nagy S., Dajcs (Zsilák), Szabó V., Borbély (Horváth), Kukla, Tanner, Zabari (Varga-József), Babinyecz, Katona (Trescsula), Varga T (Kiss). Csere: Csonka, Bojtos. Edző: Brlázs Gábor.

A fürdővárosi gárda az előző körben nagyszénási ellenfelét győzte le 7-0-s arányban, így továbbra is hatalmas előnnyel vezeti a megyei tabellát. A Blrázs Gábor vezette együttes a soros fordulóban az utolsó helyen álló medgyesbodzási gárdát látta vendégül. A két csapat ősszel is gólgazdag mérkőzést vívott egymással, akkor idegenben rúgott hét gólt a gyulai keret.

A gyulai gárda nem vehette félvállról a mérkőzést, a bajnoki cím első számú esélyese főpróbát tarthatott a közelgő OTMK-ULE elleni rangadóra.

A fürdővárosi együttes nem is vett vissza lendületéből, Zabari már a 17. percben bevette a rivális kapuját. A folytatásban is a hazaiak irányították a mérkőzést, a térfélcserénél már négygólos volt az előny. A fürdővárosi csapat a fordulás után is bevette vendégek kapuját, a lefújáskor 9-0-ás állást mutatott az eredményjelző.

A Gyulai Termál FC csapata gólgazdag mérkőzésen tarthatott főpróbát a folytatásra, amikor az éremre hajtó OMTK-ULE 1913 érkezik az Id. Christián László Városi Sporttelepre.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)