Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elnöki elismerésben részesült a vármegyei rendőr-főkapitányság szóvivője

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2024. március 13. 10:08
Elnöki elismerésben részesült a vármegyei rendőr-főkapitányság szóvivője
Kitüntették Szombati Andreát

Fotó: Békés Vármegye Önkormányzata 

Elnöki elismerésben részesült Szombati Andrea rendőr őrnagy, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője március 12-én Eleken, a Békés vármegyei önkormányzat ünnepi közgyűlésén, melyet 1848–49-es forradalom és szabadságharc 176. évfordulója alkalmából szerveztek.

Szombati Andrea 2004 júniusában, közel húsz éve szerelt fel. Az elmúlt években művelődésszervező, valamint televízió- és rádióriporteri, műsorszerkesztői végzettsége mellé jogászi, rendőrtiszti, valamint kormányzás és vezetéstudományok mestere képesítést szerzett, illetve rendészeti szakvizsgát tett. Számos alkalommal részesült vármegyei és országos elismerésben – hangzott el a laudációban. 

A díjazott fontosnak gondolja, hogy a rendőrség munkájáról, a rendőri intézkedést igénylő eseményekről közérthetően beszéljen, könnyen olvasható, értelmezhető, befogadható híreket, tanácsokat tegyen közzé – emelték ki. 

Az elismerést Zalai Mihály, az önkormányzat elnöke adta át Péntek László helytörténésszel, a Körösfői Rákóczi Kultúregylet elnökével.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)