Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az éllovas nyomában a Gyulai Amazonok NB II.-es csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. március 07. 18:00
Az éllovas nyomában a Gyulai Amazonok NB II.-es csapata
Újfehértói SK–Gyulai Amazonok 2-4 (1-0)

Az Nb II.-es futsalbajnokság 11. fordulójában a Gyulai Amazonok csapata az Újfehértói SK otthonában lépett pályára március 3-án. A fürdővárosi együttes győzelmet aratott.

A fürdővárosi gárda az előző fordulóban hazai pályán vesztett pontokat egri riválisa ellen.

A soros párharcot a hazai csapat a kezdte jobban, a nyolcadik percben megszerezte a vezetést gyulai ellenfelével szemben. A fürdővárosi együttes az első félidőben nem tudott válaszolni ellenfelének, ám a fordulás után alaposan megváltozott a játék képe.

A második félidőre felrázta magát a csapat, Nagy Katalin fejezett be egy gyönyörű támadást négy perccel a térfélcsere után. Nem sokkal később Kurta Alma előtt adódott több helyzet, amelyekből egyet értékesített. Czirók Gréta pár perccel később egy átlövésből növelte az előnyt, majd a hazaiak tudtak szépíteni. Nagy Katalin három perccel később szerzett labdát félpályánál, és 2-4-re módosította az eredményt.

Mivel sikerült győzelmet szereznie a gyulai csapatnak Újfehértón, tovább élnek az érmes esélyei egy mérkőzéssel a bajnokság vége előtt.

– Büszke vagyok a csapatra, mert a sok hiányzó ellenére látványosan tudtunk több periódusban is játszani. Az első félidőben vontatott volt a játék, de a második játékrészben sok helyzetet dolgoztunk ki, szép támadások után. Külön öröm számomra, hogy a három legfiatalabb játékosunk szerezte a gólokat, és mindenki hozzá tudott tenni játékban a sikerhez – értékelt Molnár Zoltánné vezetőedző a csapat közösségi oldalán.

Gyulai gólok: Nagy Katalin 2, Czirók Gréta, Kurta Alma.

A Gyulai Amazonok NB II.-es csapata a bajnokság utolsó fordulójában a Salgótarjáni VSE együttesét fogadja a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)