Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiütéses győzelemmel kezdett a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. március 04. 14:29
Kiütéses győzelemmel kezdett a gyulai focicsapat
Gyulai Termál FC–Nagyszénás SE 7-0 (2-0) 

A Vármegye I.-es labdarúgó-bajnokság első tavaszi nyitófordulójában a Gyulai Termál FC csapata a Nagyszénás SE együttesét látta vendégül március 2-án. A listavezető fürdővárosi gárda meggyőző fölénnyel nyerte a mérkőzést. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A két csapat ősszel már találkozott egymással, akkor 0-5-ös eredménnyel térhetett haza a gyulai gárda. Mindkét együttes jól hangolt a bajnoki találkozóra: a gyulai csapat 0-5-ös eredménnyel győzött a Békés Vármegyei Kupában, míg soros riválisa 3-1-re verte békéscsabai ellenfelét a bajnokságban. 

A mérkőzésen a vendégcsapat erősen megfogyatkozott kerettel nézett szembe a szurkolói által biztatott hazai gárdával. A fürdővárosi csapat nem sokáig váratta a drukkereket, Kukla a hatodik percben megszerezte együttese vezető gólját. A folytatásban is a hazaiak irányították a mérkőzést, és a 27. percben Tanner növelte a gyulai előnyt. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A fordulás után, a 47. percben Varga T. labdája utat talált a nagyszénási kapuba, majd pár perccel később Kukla megszerezte második gólját. Ezután még Varga J. iratkozott fel a góllövők közé.   

A 78. percben piros lap miatt megfogyatkozott a vendégcsapat, ezután Nagy S. és Kiss T. is gólt lőtt, kiütésessé téve a gyulai győzelmet. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

– A mérkőzésen végig a mi akaratunk érvényesült, magabiztosan nyertünk. Minden játékos dicséretet érdemel. Remélem, a sérültjeink mielőbb visszatérnek – nyilatkozta Brlázs Gábor vezetőedző. 

A Gyulai Termál FC csapata megszerezte 14. győzelmét, ezzel tízpontos előnnyel vezet a második helyen álló orosházi riválisa előtt. A fürdővárosi gárda a következő fordulóban a Medgyesbodzás SE együttesét fogadja az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)