Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ha szép kertet akarsz, keresd a Gyulai Kertészeket!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2024. február 28. 17:00
Ha szép kertet akarsz, keresd a Gyulai Kertészeket!
Tavasszal rengeteg teendő akad

Tavasszal számos teendő akad a kertekben. Akinek fontos, hogy rendezett legyen a környezete, de nincs kedve, ideje a kerti munkára, érdemes a Gyulai Kertészekhez fordulnia – hívta fel a figyelmet Nagy Gábor, a vállalkozás vezetője.

Elmondta: a tavaszi tennivalók közé tartozik többek között a metszés, a permetezés, a füvesítés, a sövénynyírás, a növények telepítése és gondozása. Azt is megjegyezte, hogy nem csak az idényjellegű munkákat végzik el, igény esetén egész évben rendben tartják a kertet.  

Vállalják kertek, telkek fűnyírását, ápolását, kiszáradt, elöregedett fák és tuják kivágását, virágoskertek rendbe rakását, gyomlálását.

– Többéves tapasztalattal rendelkezünk a kertépítésben és a kertfenntartásban. Ezeknél a legfontosabb a minőségi alapanyagok használata és a minőségi kivitelezés. Cégünk mindkettőt garantálja. Csapatunk szakképzet, tapasztalt, megbízható emberekből áll, akik gyorsan és precízen dolgoznak. Emellett gépparkunk is megbízható – emelte ki.

Hozzátette: cégüktől díjmentesen kérhető árajánlat. A vállalkozás Békés vármegye egész területéről hívható; a munkákat rövid határidővel elvégzik.

A Gyulai Kertészek elérhetősége:

• 06-20/439-7840
• www.gyulaikerteszek.hu.
• gyulaikerteszek@gmail.com
• Facebook: Gyulai kertészek

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)