Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kupasiker után folytatja a bajnokságot a vármegyei focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. február 27. 15:00
Kupasiker után folytatja a bajnokságot a vármegyei focicsapat
A Gyulai Termál FC csapata a Nagyszénás SE együttesét fogadja március 2-án

A Vármegye I.-es labdarúgó-bajnokság tavaszi nyitófordulójában a Gyulai Termál FC csapata a Nagyszénás SE együttesét látja vendégül március 2-án. A listavezető fürdővárosi gárda a vármegyei kupasorozatban aratott győzelme után fogadja bajnoki riválisát.

A gyulai együttes február 24-én a Békés Vármegyei Kupában kezdte a tavaszi menetelést, a Kétegyházi SE próbálta megállítani Brlázs Gábor edző együttesét. A fürdővárosiak már az első félidőben eldöntötték a találkozót (0-5), fordulás után pedig kiütésessé tették győzelmüket, ezzel bejutottak a kupa legjobb négy együttese közé, és képviselhetik a vármegyét a Magyar Kupa főtábláján.

A gyulai gárda a hétvégén megkezdi a bajnokság tavaszi etapját. A vármegyei első osztály pontvadászatának nyitófordulójában, az ősszel 0-5-ös eredménnyel legyőzött Nagyszénás SE érkezik a „várvárosi” arénába.

A hosszúra nyúlt felkészülési időszak alatt több edzőmérkőzést is játszottak a hazaiak, így a Körösladányi MSK, a Tiszaföldvár SE és az Olimpia CSM ACS is az Id. Christián László Városi Sporttelepre látogatott. Az együttes célja nem változott, bajnoki címmel és az osztályozó megnyerésével ismét az NB III.-as mezőny tagjai szeretnének lenni.

A Gyulai Termál FC csapata 14 óra 30 perckor kezdi meg első tavaszi mérkőzését az Id. Christián László Városi Sporttelep műfüves pályáján.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)