Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel várja az alapszakasz utolsó fordulóját a gyulai kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. február 26. 16:00 • Frissítve: 2024. február 26. 18:50
Győzelemmel várja az alapszakasz utolsó fordulóját a gyulai kézilabdacsapat
CZ-Gyulasport NKft.–Sun Cégcsoport FKSE-Algyő 34-28 (13-11) 

Az NB II.-es kézilabda-bajnokság 13. fordulójában a CZ-Gyulasport NKft. együttese a Sun Cégcsoport FKSE-Algyő csapatát látta vendégül február 25-én. A fürdővárosi gárda az alapszakasz utolsó előtti mérkőzésén győzni tudott a tabella harmadik helyén álló riválisa ellen.  

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Gyulasport NKft.: Zsiga Zs., Gelegonya A. Hegedűs A. 4, Illyés L. 7, Kiss V. 2, Kovács Sz. 14, Szabó K. 1, Csere: Mike M., Farkasinszki D. 5, Kertes S. 1, Ladics V., Lukács N., Nagy P., Németh Cs., Boruzs A. és Miklya N. Vezetőedző: Zöldi-Tóth Katalin.  

A gyulai gárda magabiztos győzelemmel kezdte a tavaszi szezont. A soros fordulóban a tabella harmadik helyén álló algyői riválisával találkozott. A két csapat kiválóan ismeri egymást, a bajnokság őszi szezonjában (24-32) és a felkészülési sorozat alatt is összemérték erejüket.  

Zöldi-Tóth Katalin előzetesen elmondta, fontos mérkőzés következik csapata számára, nagyon szeretnének jó játékot mutatni és a két pontot Gyulán tartani. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A találkozó előtt már biztos volt, hogy mindkét keret a felsőházi rájátszásban folytatja a bajnokságot. A soros találkozó azért volt fontos, mert nem mindegy, hány pontot visznek magukkal a folytatásra. 

Vendéggóllal indult a találkozó, majd izgalmas versenyfutást láthattak a szurkolók. Mindkét együttes sok hibát vétett, rengeteg eladott labda tarkította a mérkőzést. A gyulai gárda 4-3-nál vette át a vezetést ellenfelétől, amelyet nagy csatában őrzött meg a félidőig. 

A fordulás után még izgalmasabbá vált a találkozó, a vendégcsapat a 45. percre egy gólra megközelítette riválisát. A hazai gárda azonban ismét megrázta magát, egyre nagyobbá tette a különbséget a két csapat között. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A mérkőzés alakulása: 10. perc: 6-6, 15. perc: 8-6, 20. perc: 9-7, 25. perc: 11-9, 30. perc: 13-11, 35. perc: 19-15, 40. perc: 21-19, 45. perc: 23-22, 55. perc: 30-25 és 60. perc: 34-28. 

– Tudtam, hogy ez nehezebb lesz, mint az őszi fordulóban játszott meccs, de ha a lányok koncentráltak lesznek, és a védekezés jól fog működni, nem lehet gond. A mérkőzés végig a kezünkben volt, viszont nagyon sok volt a pontatlanság, de ezzel együtt dicséret illeti a lányokat. Köszönjük, hogy ilyen sokan kilátogattak a mérkőzésre! – értékelt Zöldi-Tóth Katalin

A CZ-Gyulasport NKft. csapata megszerezte 12. győzelmét, ezzel az utolsó fordulótól függetlenül az alapszakasz első helyén fejezi be a küzdelmeket, márciusban pedig a felsőházban folytathatja menetelését.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)