Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egy napig Gyula volt az amatőr röplabda fővárosa

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. február 20. 16:00
Egy napig Gyula volt az amatőr röplabda fővárosa
Mindkét kategóriában szegedi győzelemmel ért véget a Gyula Kupa

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Ismét a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnok adott otthont a Békés Vármegyei Nyílt Amatőr Röplabda Bajnokság küzdelmeinek február 17-én. A Gyula Kupa mezőnyében ezúttal 21 csapat mérettette meg magát.

A férfi és női kategória mezőnyébe az ország több területéről érkeztek nevezések, így Békéscsabáról, Szegedről és Kecskemétről is jöttek csapatok. A Gyulasport NKft. által rendezett egész napos versengés végén kategóriánként a legjobb három együttes éremdíjazásban részesült.

A női mezőnyben szegedi Nem az a csapat együttese végzett az élen, a második helyet a kecskeméti KÖD gárdája nyerte, a bronzérmes helyen pedig a szegedi Blockout fejezte be a küzdelmeket.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A férfiak versengésében a szegedi Favágók csapata végzett az élen, az ezüstérmet a kecskeméti Lightos vagy normális? kerete vívta ki magának, a harmadik helyen pedig a szegedi Sendülüdű együttese végzett. 

Eredmények:

Női mezőny: Nem az a csapat (Szeged), 2. KÖD (Kecskemét), 3. Blockout (Szeged), 4. 2X3 (Szeged-Sarkad), 5. Hős6os (Szeged), Karácsonyi (Gyula), 7. Röpis Bagázs (Telekgerendás), 8. BRSE Pink (Békéscsaba), 9. Kruplikommandó (Szeged), 10. Erkel Lányok (Gyula), 11. BRSE Kék (Békéscsaba) és BRSE Fehér (Békéscsaba).

Férfi mezőny: 1. Favágók (Szeged), 2. Lightos vagy normálos? (Kecskemét), 3. Sendülüdű (Szeged), 4. Totálkár (Gyula-Sarkad-Méhkerék), 5. Szegedi Lordok (Szeged), 6. SZRSE U20/B 1. (Szeged), Tankréd és csapata (Szeged), 8. Erkel Fiúk (Gyula) és 9. Vízmű (Békéscsaba).

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)