Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nyolcadik győzelmével továbbra is éllovas a férfi kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. február 09. 17:00
Nyolcadik győzelmével továbbra is éllovas a férfi kézilabdacsapat
Gyulai SE–DALA Szeged 39-35 (19-16)

A Csongrád-Csanád-Békés-Jász vármegyei férfi kézilabda-bajnokságban szereplő Gyulai SE csapata első tavaszi mérkőzésén lépett pályára február 3-án. Az éllovas fürdővárosi gárda szegedi riválisának legyőzésével folytatta menetelését a bajnoki cím felé.

Gyulai SE: Bendli Zoltán, Hanyecz Zsolt, Kecskés Bence 11, Kiri Csaba 4, Lipcsei Norbert 1, Osgyán Zsombor, Nemesi Krisztián, csatlós Norbert 1, Felczán olivér 4, Pap Dávid 4, tóth Bence 4, Szőke László, Sipka Dominik, Kóta Kristóf 10. Vezetőedző: Mohácsi Árpád.

A Mohácsi Árpád vezette fürdővárosi keret a tabella első helyéről várhatta a tavaszi rajtot. A gyulai együttes októberben már találkozott szegedi ellenfelével, akkor 22-33-as győzelmet aratott a Csongrád-Csanád vármegyei arénában.

A soros találkozó első gólját a vendégcsapat szerezte, ám a nyolcadik percben már a gyulai keret vezetett 5-4-es arányban. A folytatásban is maradt a szoros mérkőzés, majd a hazaiak három góllal elléptek riválisuktól.

A fordulás után sem változott a mérkőzés képe, a gyulai gárda irányította a játékot, amelynek köszönhetően fokozatosan nyitotta szét a két együttes közötti ollót. A 39. percben Kiri Csaba góljával már 27-20-as gyulai vezetést mutatott az eredményjelző. A vendégegyüttes próbálta utolérni ellenfelét, ám a fürdővárosi keret a lefújásig kézben tartotta a találkozót.

A Gyulai SE csapata megszerezte nyolcadik győzelmét, amellyel továbbra is listavezetőként várhatja a folytatást.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)