Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Visszalépett a dobogóra az U17-es futsalcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. február 09. 13:00
Visszalépett a dobogóra az U17-es futsalcsapat
Salgótarjáni VSE–Gyulai Amazonok 2-5 (0-2)

Az U17-es futsalbajnokság előrehozott fordulójában a Gyulai Amazonok korosztályos csapata a Salgótarjáni VSE otthonában lépett pályára. A fürdővárosi gárda győzelemet aratott, ezzel visszalépett a bajnoki címre esélyes együttesek közé.

Gyulai Amazonok: Kovács Viktória, Kurta Alma, Nagy Katalin, Czirók Gréta, Kis Barbara. Csere: Danics Boglárka, Krisán Jázmin és Laczó Patrícia. Edző: Krisán József.

A gyulai gárda a hétvégi fordulóban hazai pályán hullajtott pontokat debreceni riválisa ellen, így lecsúszott a tabella negyedik helyére. Az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó fürdővárosi csapat azonban hamar lehetőséget kapott arra, hogy ismét utolérje riválisait, hiszen kedden már egy előrehozott mérkőzésre utazott.

A Gyulai Amazonok közösségi oldalán azt írták, a csapatnak sem a késői kezdés, sem a bemelegítés lehetőségének hiánya nem okozott gondot. A gárda kiválóan kezdte a találkozót, Kurta Alma után Nagy Katalin volt eredményes már a 2. percben.

„Szinte végig mezőnyfölényünk volt, Czirók Gréta duplája után megnyugodhattunk. A találkozón Kurta Alma újból betalált, amire a hazaiak kétszer tudtak válaszolni, így alakult ki az 5-2-es győzelem a javunkra” – olvasható a bejegyzésben.

Gólok: Kurta Alma 2, Czirók Gréta 2 és Nagy Katalin.

A Gyulai Amazonok U17-es futsalcsapata győzelmével ismét csatlakozott a 18 pontos négyeshez a dobogó harmadik fokán. A gárda nem sokáig pihenhet, hiszen a hétvégén ismét a DEAC együttesével néz szembe, ezúttal a Debreceni Egyetem Sportarénájában.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)