Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A gyermekgondozó perverz házi videója miatt szülői értekezletet hívtak össze a bölcsődében

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2024. február 08. 19:05
A gyermekgondozó perverz házi videója miatt szülői értekezletet hívtak össze a bölcsődében
A dolgozókat is nyilatkoztatták az elbocsátott munkavállaló ügye kapcsán

Lapunk információja szerint nemrégiben ért véget az a szülői értekezlet, ahol az érintett szülőket tájékoztatták a Csemeteház bölcsőde egyik gyermekgondozójával kapcsolatos botrányos ügyről.

A Gyulai Hírlap tette közé elsőként azt a közleményt, amelyben a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézménye a történtekről tájékoztatta a nyilvánosságot.

Ezek szerint „a bölcsőde egyik gyermekgondozójáról olyan videófelvétel került nyilvánosságra a közösségi médiában, amely kivétel nélkül minden normális embert felháborított”.

A közleményben leszögezték, hogy „a felvételen gyermek nem szerepel”. Leszögezték azt is, hogy „a felvétel nem a bölcsődében készült”, illetve az illető munkavállaló a felvétel megjelenésekor nem az intézményben tartózkodott.

A munkáltató azonnal vizsgálatot indított az ügyben, a mai nappal pedig az érintett munkavállaló munkaviszonyát azonnali hatállyal megszüntette.

A szülőket minderről ma délután személyesen és részletesen tájékoztatták az intézményben. Lapunk úgy tudja, hogy a szülők megértették és elfogadták a tájékoztatást, továbbra is bizalommal vannak az intézmény felé. Ugyanakkor a szülők aggodalmuknak is hangot adtak a történtekkel kapcsolatban, ami érthető is a kikerült perverz házi videó kapcsán.

Lapunk információja szerint a bölcsőde dolgozóit is nyilatkoztatták az elbocsátott munkavállaló ügye kapcsán. Azt akarták megtudni, hogy az érintett munkavállaló nem viselkedett-e gyanúsan a munkahelyén. A nyilatkozatok alapján visszaélés nem törént, amennyiben mégis felmerülne ilyen eset gyanúja, a munkáltató haladéktalanul feljelentést tesz a rendőrségen.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)