Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Pont nélkül zárta a Gyulai Amazonok a hétvégét

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. február 08. 18:00
Pont nélkül zárta a Gyulai Amazonok a hétvégét
Gyulai Amazonok–Nyírség FC 3-5 (1-1), Gyulai Amazonok U17–DEAC U17 2-4 (0-2)

A Gyulai Amazonok NB II.-es és U17-es futsalcsapata is hazai pályán fogadta ellenfelét. A felnőttegyüttes az éllovast fogadta, a korosztályos keret pedig debreceni ellenfelével vette fel a küzdelmet a Prohászka Zsolt városi Tornacsarnokban. Mindkét csapat kikapott.

A fürdővárosi egyesület NB II.-es csapata a tabella első helyéről várhatta nyírségi ellenfelét. A találkozót a vendégcsapat kezdte jobban, már a második percben betalált a gyulai kapuba. A hazai gárda pár perc múlva egyenlíteni tudott, ám egy perccel később Szűcs Beatrixot kiállították. A folytatásban hatalmas csata alakult ki a két együttes között, a következő gólra pedig egészen a 28. percig kellett várnia a szurkolóknak. A vendégcsapat átvette ugyan a vezetést, ám a Gyulai Amazonok Futaki Fruzsina és Kovas Laura góljaival megfordította az eredményt. Az utolsó percek a nyírségi riválisnak kedveztek, a vendégek három lőtt góllal el is vitték a győzelemért járó pontokat.

„Együttesünk fordulatos mérkőzésen az utolsó percekben kapott gólokkal kapott ki a Nyíregyházától. Piros lap, büntetők, fegyelmezetlenség és kapkodás jellemezte a játékunkat. Egy perccel a mérkőzés vége előtt az igazságosnak mondható 3-3-nak örülhettünk, de sajnos ellenfelünk elvitte a három pontot” – olvasható a csapat közösségi oldalán.

A Gyulai Amazonok NB II.-es csapata lecsúszott a tabella harmadik helyére, a következő fordulóban pedig az Eger SE otthonában lép pályára.

A gyulai gárda U17-es csapata a mezőny harmadik helyéről várhatta debreceni riválisát. A korosztályos mezőnyben rendkívül szoros az állás, hiszen az első négy együttes 15 pontról várhatta a folytatást.

A hazai keret rosszul kezdte a találkozót, a vendég csapat a 14. percre már kétgólos előnybe került riválisával szemben. A gyulaiak Nagy Katalin és Kurta Alma révén kétszer is szépíteni tudtak, ám a debreceni alakulat a 70. percben megszerezte a győzelmet ellenfelével szemben.

A Gyulai Amazonok U17-es csapata a tabella negyedik helyéről várhatja a folytatást, csupán három ponttal lemaradva az azonos pontszámmal rendelkező élmezőny mögött. Mivel a fürdővárosi gárda egy mérkőzéssel kevesebbet játszott az élen álló hármasnál, egy győzelemmel ismét bekapcsolódhat a bajnoki címért folyó versenyfutásba.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)