Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megerősítette első helyét az U17-es gyulai futsalcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. január 15. 11:00
Megerősítette első helyét az U17-es gyulai futsalcsapat
Gyulai Amazonok–Újpest FC 3-1 (0-0) 

Az U17-es labdarúgó-bajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok csapata az Újpest FC együttesét látt vendégül január 13-án. A fürdővárosi gárda kemény mérkőzés után erősítette meg első helyét a tabellán. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A gyulai együttes az előző fordulóban az Eger SE elleni győzelemmel lépett fel a tabella első helyére. A hazai gárda a folytatásban a sereghajtóként érkező, de kiváló játékerőt képviselő, technikás fővárosi riválisával nézett szembe. 

A Gyulai Amazonok közösségi oldalán a mérkőzésről írták, az első játékrészben nem született gól, bár a hazai együttes rengeteg helyzetet dolgozott ki, az utolsó pillanatokban nem hozott jó döntést. A vendégek előtt is adódott gólhelyzet, ám a gyulai kapusok, Sebestény Renáta és Kovács Viktória az egész találkozón remek formában védtek.  

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A második játékrészben sokkal jobban felpörögtek az események, futószalagon érkeztek a gyulai helyzetek. Nagy Katalin a találkozó 48. percében törte meg a gólcsendet, majd néhány perccel később duplázott. Az ellenfél végig nyomás alatt tartotta a fürdővárosi csapatot, szépíteni is tudtak öt perccel a vége előtt, a Gyulai Amazonok játékosa, Nagy Katalin azonban szinte a középkezdésből gólt szerezett. 

– Egy kiváló mérkőzésen sikerült helyenként szép játékkal győzni a jó erőkből álló Újpest ellen. A várakozásaimon felül teljesít a csapat eddig, bízom benne, hogy ez a széria a bajnokság végéig kitárt. Ma ki szeretném emelni Nagy Katalint, aki csapatkapitányként igazi vezére volt korosztályának, döntő helyzetekben tudott váratlant húzni, ami győzelmet ért. Jövő héten a Nyíregyháza ellen egy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, igyekszünk pontot, pontokat szerezni. Folyamatosan látom a fejlődést a csapat minden tagján, jó úton vagyunk – értékelt Molnár Ágnes utánpótlásedző.

A Gyulai Amazonok U17-es futsalcsapatának három pont előnye van a tabellán. A csapat a következő fordulóban az ezüstérmes helyen álló Nyírség FC otthonában lép pályára. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)