Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Dupla győzelemmel kezdett a címvédő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. január 12. 11:00
Dupla győzelemmel kezdett a címvédő
A Pálfy Árpád Kupa 1. fordulójának eredményei

Harminckettedik alkalommal rajtolt el a Pálfy Árpád Kupa amatőr-teremlabdarúgóbajnokság mezőnye január 6-án a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. Az első fordulóban öt mérkőzést láthattak a szurkolók.

A fürdővárosi teremkupa mezőnyében a sokszoros bajnok El-Finito csapata mellett a Kórház, a Napsugár Presszó, a Gézengúzok, az IFC és a Kövizig-Fuszek gárdái feszültek egymásnak. A három fordulós torna első etapjában öt mérkőzést nézhettek meg a teremlabdarúgás szerelmesei.

A sokszoros győztes El-Finito csapata két győzelemmel zárta az első fordulót, a Gézengúzok, a Kövizig-Fuszek és a Napsugár presszó pedig egy-egy találkozót nyert. A tabellát az El-Finito csapata vezeti, a második helyen a Napsugár Presszó együttese áll, a harmadik helyről pedig a Gézengúzok gárdája várhatja a folytatást.

Eredmények: Gézengúzok–IFC 2-1, El-Finito–Kórház 8-0, IFC–Kövizig-Fuszek 1-2, Napsugár Eszpresszó–Gézengúzok 4-2 és Kövizig-Fuszek–El-Finito 1-9.

A tabella állása: 1. El-Finito 6 pont, 2. Napsugár Presszó 3 pont, 3. Gézengúzok 3 pont, 4. Kövizig-Fuszek 3 pont, 5. IFC 0 pont és 6. Kórház 0 pont.

A második forduló párosítása: El-Finito–Napsugár Presszó, Kövizig-Fuszek–Gézengúzok, Napsugár Presszó–Kórház, IFC–El-Finito és Kórház–Gézengúzok.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)