Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Állománygyűlésen köszöntötték az új rendőrkapitányokat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2023. december 28. 16:24
Állománygyűlésen köszöntötték az új rendőrkapitányokat
A megbízott határrendészeti vezetők kinevezést kaptak

Állománygyűlésen búcsúztatták az egykori, illetve köszöntötték az új gyulai, békéscsabai és békési rendőrkapitányokat december 28-án – írta meg a police.hu. A Békés vármegyében működő öt határrendészeti kirendeltséget a jelenleg még megbízott vezetők január 1-től kinevezéssel irányítják.

Mint írták, a Gyulai Rendőrkapitányság vezetője, Kolysza Zoltán rendőr ezredes kitöltötte a hivatali idejét, tíz évet szolgált rendőrkapitányként Gyulán. A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Vörös Ferenc rendőr ezredes január 1-től a Békési Rendőrkapitányság vezetésével bízta meg őt. A Gyulai Rendőrkapitányság vezetője az év első napjától kezdve Bede Sándor rendőr ezredest, a Békéscsabai Rendőrkapitányság egykori vezetője lesz.

A Békéscsabai Rendőrkapitányságot szintén a jövő év első napjától megbízással Jánosi Péter rendőr ezredes, a Békési Rendőrkapitányság jelenlegi rendőrkapitánya vezeti.

Hozzátették: a Battonya Határrendészeti Kirendeltséget Dancsó Gábor rendőr alezredes, a Biharugra Határrendészeti Kirendeltséget Boda Géza rendőr alezredes, a Gyula Határrendészeti Kirendeltséget Stir Mihály rendőr alezredes, a Kötegyán Határrendészeti Kirendeltséget Hegedűs Attila rendőr alezredes, a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltséget pedig Szepesi Sándor rendőr alezredes vezeti január 1-től kinevezéssel.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)