Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Idén is támogatták az Állatotthon Alapítványt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2023. december 19. 12:49
Idén is támogatták az Állatotthon Alapítványt
A Karácsonyi János katolikus gimnázium diákjai minden évben gyűjtést szerveznek

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

A Karácsonyi János katolikus gimnázium diákjai idén is gyűjtést szerveztek az Állatotthon Alapítványnak. Az adományokat december 19-én adták át az intézmény előtt.

Tölgyesi Anikó telephelyvezető hangsúlyozta: az ünnepi készülődés közben nagyon jó, hogy vannak még olyan családok, emberek, akiknek eszébe jutnak az állatok.

Mint mondta, a katolikus gimnázium diákjainak gyűjtése már hagyománynak számít, minden évben ők keresik fel az állatotthont, hogy ismét megszervezik az akciót.

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Kifejtette: az állateledelek nagyon megdrágultak, az emberek pedig folyamatosan az utcára rakják a kutyáikat, macskáikat, az ország összes menhelye teltházzal működik.

Bengery Zsoltné, az iskola igazgatója köszönetet mondott a diákoknak, akik idén az állatotthon mellett rászoruló gyerekeken is segítettek.

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Az akcióhoz idén is csatlakozott Görgényi Ernő polgármester, aki elmondta, az Állatotthon Alapítvány munkájához elengedhetetlen a civil segítség, de a gyulai önkormányzat is támogatja őket: idén kenneleket építettek a telephelyen, valamint anyagi forrást is biztosítottak a számukra.

Juhász Vivien Zsuzsanna, a városi diákönkormányzat elnöke örömét fejezte ki, hogy a diáktársai szívesen segítenek a bajba jutott állatokon, így idén már hatodik alkalommal szervezték meg a gyűjtést.

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)