Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Remekül helytálltak a Gyulai VK vízilabdásai Mórahalmon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • SPORT • 2023. december 18. 09:06
Remekül helytálltak a Gyulai VK vízilabdásai Mórahalmon
A csongrádiakkal és a szentesiekkel találkoztak

Lipták Leventének több szép védése is volt

Fotó: csabapolo.hu

Remekül helytálltak a Gyulai Vízlabda Klub babykorosztályos játékosai szombaton a Csongrád vármegyei Mórahalmon, a délkeleti területi vidékbajnokság negyedik körében.

Csabai Zoltán és Szilvásy Attila tanítványai a 7–8. fordulóban a csongrádiakkal és a Legrand Szentesi VK vízlabdásaival találkoztak. 

– Az első találkozón kissé álmosan kezdett a csapat, de az első negyed közepére kiegyenesedett minden, átvettük az irányítást. Szép és sok gólt lőttek a fiatalok, jelentős fölényben játszottunk. Erős és szoros védekezésből rendre labdát szereztek a srácok, és a lefordulásokból eredményesek is voltak. A szentesiek ellen az első negyed a miénk volt, a második ellenfelünké. A térfélcsere után teljesen kiegyenlített küzdelem folyt a medencében, egymás hibáit igyekeztek kihasználni a csapatok. Ez a mérkőzés már hasznosabb és jóval küzdelmesebb volt – értékelt Csabai Zoltán a mérkőzések után. 

A mórahalmi fordulóban a következők játszottak: Bátorfi Ádám, Belinczky Zsombor, Csapó Ákos, Geszner Balázs, Kálmán Milán, Lipták Levente, Matei Alexander, Molnár Sándor, Mórocz Dávid, Orosz Bertalan, Súr Zétény, Szabó Máté, Számfira Kristóf, Szaszák Milán.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)