Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Magabiztos győzelemmel zárta az őszi szezont az NB II.-es női kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. december 11. 13:37
Magabiztos győzelemmel zárta az őszi szezont az NB II.-es női kézilabdacsapat
CZ-Gyulasport NKft.–Szarvasi NKK 29-24 (15-10) 

Az NB II.-es kézilabda-bajnokság 11. fordulójában a CZ-Gyulasport NKft. csapata a Szarvasi NKK együttesét fogadta december 9-én. A fürdővárosi gárda megnyerte az őszi szezon utolsó csatáját. 

CZ-Gyulasport NKft.: Mike M., Ilyés L.4 (1), Szögi T. 1, Hegedüs A. 5(1), Kiss V. 7, Nagy P. 4 (1), Ladics V. Csere: Zsiga Zs., Farkasinszki D. 1, Lukács N., Németh Cs., Gelegonya A., Kovács Sz. 7, Szabó K., Boruzs A. és Miklya N. Vezetőedző: Zöldi-Tóth Katalin. 

A gyulai együttes a tabella éléről várhatta a találkozót, míg ellenfele a mezőny harmadik helyén állt. A két rivális szeptemberben is összecsapott egymással, akkor 22-31-es gyulai győzelem született. Zöldi-Tóth Katalin együttese eddigi tíz mérkőzéséből kilencet sikeresen vívott meg, és az utolsó őszi találkozón is győzni szeretett volna. 

A telt házas találkozót Nagy Petra gólja nyitotta, a megszerzett előnyt fokozatosan építgetve irányította a mérkőzést a hazai csapat. 

A második játékrész szarvasi góllal indult, ám továbbra is megőrizte előnyét a gyulai csapat. A Kiss Virág által hajtott gárda győzelemmel zárta a bajnokság őszi szezonját. 

A mérkőzés alakulása: 6. perc: 4-1, 18. perc: 9-3, 26. perc: 13-7, 30. perc: 15-10, 40. perc: 18-13, 46. perc: 21-17, 50. perc: 23-20, 55. perc: 25-21 és 60. perc: 29-24. 

– Nagyon jól kezdtünk. Igaz, a mérkőzésen belül voltak hullámvölgyek, de a lányoknak helyén volt a szívük. Gratulálok nekik, büszke vagyok rájuk, köszönöm, ahogy minden mérkőzésen megpróbálták a maximumot nyújtani. A szurkolóknak is köszönöm, hogy segítettek minket – értékelt Zöldi-Tóth Katalin vezetőedző.

A CZ-Gyulasport NKft. NB II.-es csapata tíz győzelemmel és egy vereséggel a tabella első helyéről várhatja a tavaszi szezon rajtját. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)