Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A „Lila” suli csapata nyerte a diákolimpia játékos sportvetélkedő körzeti döntőjét

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. december 02. 14:00
A „Lila” suli csapata nyerte a diákolimpia játékos sportvetélkedő körzeti döntőjét
Az intézmény A és B együttese készülhet a megyei fináléra

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnok adott otthont a diákolimpiai játékos sportverseny körzeti döntőjének november 30-án. A Gyulasport NKft. által rendezett megmérettetésen hét iskola csapata küzdött meg egymással a megyei döntőben való részvételért.

A már hagyománnyá vált megmérettetésen a gyulai iskolák mellett idén a Sarkadi Általános Iskola együttese is rajthoz állt, az 5. számú általános iskola pedig két csapattal is képviseltette magát.

A diákok hat versenyszámban mérhették össze tudásukat. A sorversenyszerű gyakorlatok között akadályugrás, kötélhajtás és szlalomozás is szerepelt, emellett a labdák és a különböző sporteszközök is fontos szerepet kaptak.

A megmérettetés fő esélyese a sokszoros bajnok „Lila” suli volt, az iskola csapata már több alkalommal jutott el a diákolimpiai sorozat országos döntőjéig.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az idei versengést az 5. számú általános iskola A csapata nyerte, a második helyet pedig a sportiskola B jelű együttese szerezte meg, így ők képviselhetik a fürdővárost a megyei fináléban.

A végső sorrend: 1. 5. számú általános iskola A, 2. 5. számú általános iskola, 3. Implom József általános iskola, 4. Nicolae Balcsescu román általános iskola, 5. Karácsonyi János katolikus általános iskola, 6. Bay Zoltán általános iskola és 7. Sarkadi Általános Iskola.

A diákolimpiai játékos sportverseny megyei döntőjének ugyancsak a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnok ad majd otthont december 14-én.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)