Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Magabiztos győzelemmel kezdett az U17-es futsalcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. november 29. 09:00
Magabiztos győzelemmel kezdett az U17-es futsalcsapat
DVTK-Vénusz–Gyulai Amazonok 2-9 (0-5) 

Az U17-es futsalbajnokság első fordulójában a Gyulai Amazonok korosztályos csapata a DVTK-Vénusz együtteséhez utazott november 25-én. A fürdővárosi gárda a tavalyi ezüstérmes, akadémistákat felsorakoztató DVTK-Miskolci Vénuszt imponáló különbséggel múlta felül. 

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Kovács V., Kurta A., Nagy K., Kis B., Czirók G. Csere: Danics B., Veres D. és Freiberger S. Edző: Molnár Ágnes. 

A Gyulai Amazonok közösségi oldalán azt írták, a találkozó elején Kis Barbara egy labdaszerzés után értékesítette ziccerét, majd Danics Boglárka szerzett szemfüles gólt. Az első játékrészben Nagy Katalin duplázott, és Veres Doren is betalált a kapuba.  

– A második játékrészben kisebb rövidzárlat volt észlelhető csapatunknál, ezt a hazaiak, gólt szerezve, ki is használtak. Az időkérés után újra beindult a gólgyártás, Kurta Alma remek védekező munkája révén több kontrát is tudtunk vezetni. Kovács Viktória a kapuban ezen a napon remekül védett, hátulról való támogatása pedig újabb gólokat eredményezett. Csapatkapitányunk, Nagy Kata remek formában termelte a gólokat, öt találatig meg sem állt. A mérkőzés végén ellenfelünk még egy gólt tudott szerezni, nálunk pedig Veres Doren is megzörgette a hálót, beállítva a 2-9-es végeredményt a javunkra – olvasható a bejegyzésben. 

Gólok: Nagy Katalin 5, Veres Doren 2, Danics Boglárka és Kis Barbara.  

– Várható volt, hogy kissé „nagypályás” futsalt fogunk játszani még az elején, teljesítményünk ebből kifolyólag hullámzó volt. Ami pozitívum, hogy nagy százalékban értékesítették a lányok a helyzeteket, illetve remek egyéni teljesítmények is voltak. Készülünk a következő találkozóra, egy jóval erősebb bajnokság várható, mint a tavalyi, szeretnénk sokat fejlődni, és a csapatot minél jobban összekovácsolni – értékelt Molnár Ágnes utánpótlás edző.

A Gyulai Amazonok U17-es futsalcsapata a folytatásban az Újfehértói SK együttesét látja vendégül december 10-én. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)